Työhön osallistuva työnjohtaja BYPIAS Oy:n varastoon Espooseen

Työhön osallistuva työnjohtaja BYPIAS Oy:n varastoon Espooseen

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Onko sinulla kokemusta sisälogistiikan prosesseista, varastonhallintajärjestelmistä ja henkilöstönjohtamisesta? Innostutko fyysisen työn tekemisestä sekä työympäristösi kehittämisestä tiimisi esihenkilönä?

Haemme uuteen Espoon varastoomme ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa työnjohtajaksi. Tuotteita toimitetaan omiin myymälöihin sekä suoraan verkkokauppa asiakkaille, Suomeen ja ulkomaille. Kuuden varastotyöntekijän päivittäisiin tehtäviin kuuluu vastaanotto, keräily ja pakkaus. Heidän esihenkilönänsä pääset kehittämään varaston toimintoja, johtamaan esimerkillä ja osallistumaan itsekin tekemiseen tiimisi kanssa. Työnkuva painottuu operatiiviseen tekemiseen yhdessä tiimisi kanssa ja työ on fyysistä. Tämän ohella pääset kehittämään, resursoimaan, johtamaan esimerkillä ja luomaan tiimi henkeä. Ammattitaitoinen ote henkilöstöön, oma-aloitteisuus, avoin kommunikaatio ja Lean ajattelutapa kuuluvat vahvuuksiisi. Vastuualueellesi kuuluu myös keruuprosessien, paikoitusten ja toimintaohjeiden päivitys sekä jalkautus henkilöstölle. Toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta varastonhallintajärjestelmien käytöstä ja osaat lukea varaston prosesseja sekä tunnistat kannattavuuteen ja tehokkuuteen vaikuttavat tekijät.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7–17 välillä, operatiivisen tilanteen vaatiessa myös muulloin.

Barona toimii haussa rekrytointikumppanina ja valittu henkilö työllistyy suoraan BYPIAS Oy:lle. Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
By Pia's Oy
By Pia's Oy

Vuonna 2012 perustettu BYPIAS on lifestyle-konsepti ja kokonaisvaltainen elämys, jossa muoti ja sisustus yhdessä muodostavat lumoavan, harmonisen maailman. Laadukkaat luonnonmateriaalit sekä vastuullinen tuotantoketju ovat toimintamme keskiössä. BYPIAS on muotikonsepti, jolla on neljä kansainvälisesti rekisteröityä omaa brändiä. BYPIAS, Bohemiana, Perfect Jeans ja MumMum. Design from Finland-merkin alla suunnittelemme itse brändien mallistot ja tuotamme valtaosin Euroopassa, lähialueillamme. Suomessa palvelemme jo 11 omassa kivijalkamyymälässä ja verkkokauppamme toimittaa niin Suomeen kuin maailmalle. Tervetuloa ihastumaan BYPIASin maailmaan!