Työnjohtaja, betonielementtiasennus, Asennuspojat LK Oy

Työnjohtaja, betonielementtiasennus, Asennuspojat LK Oy

Sijainti
Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Haemme työnjohtajaa betonielementtiasennukseen. Jos sinulla on työmaakokemusta tai olet toiminut betonielementtiasentaja, tai nokkana jonkinlaiselle asennusryhmälle, ja haluat edetä urallasi, on sinulla nyt mahdollisuus päästä osaksi huippuporukkaa. Tuemme sinua oppimisessasi ja taitojen syventämisessä tarjoamalla mahdollisuuden suorittaa työn ohessa rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto oppisopimuksella.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan betonielementtiasennuksen työnjohtajana sekä mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa oppisopimuksella alan ammattilaiseksi. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle maksetaan palkkaa koko opintojesi ajan. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia ensisijaisesti asennusryhmän työnjohtajana ja myös yleisemmin oppia rakennustyömaiden johtamista ja syventää rakennusprojektien hallintaan liittyvää ammattitaitoa. Koulutuksen ja näyttötutkinnot hyväksytysti suorittanut henkilö on suorittanut rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon ja saa siitä tutkintotodistuksen. Koulutuksen järjestää Taitotalo.

Koulutus on sinulle maksuton. Sinun vastuullesi jää vain keskittyminen opintoihin ja itse työntekoon.

Työtehtävät

Työnjohtaja johtaa asennusryhmää, jonka tehtävänä on rakennusten ja rakennelmien pystyttäminen betonielementeistä. Asennustyöhön kuuluu myös betonielementtirunkojen teräsosien asennus ja valusaumojen raudoitustyöt sekä juotosvalut. Kohteet ovat pääasiassa toimitila- ja teollisuuskohteita ja työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta

  • työkokemusta ja / tai perustutkintoa rakennusalalta tai muulta soveltuvalta alalta, esim. rakennustuoteteollisuudesta
  • motivaatiota ja kiinnostusta työnjohtajan tehtäviin, ihmisten johtamiseen sekä positiivista ja oma-aloitteista asennetta oppimiseen
  • halua toimia esihenkilönä
  • B-ajokorttia

Työpaikka

Tarjoamme sinulle Baronan välityksellä vähintään opintojesi mittaisen määräaikaisen työsuhteen perheomisteisessa yhtiössä Asennuspojat LK:lla.

Hae jo tänään! Koulutus ja työt alkavat 17.4.2023. Edellytämme hakijoilta suostumusta turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Asennuspojat LK Oy
Asennuspojat LK Oy

Asennuspojat LK Olemme Suomen johtava elementtiasennusliike 40 vuoden kokemuksella. Toimintavarmuutemme ja ammattitaitomme on testattu useissa vaativissa projekteissa Suomessa sekä myös ulkomailla. Toimitusvarmuutemme perustuu pitkälle vietyyn työnsuunnitteluun ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Laatujärjestelmämme on ollut käytössä vuodesta 1998 lähtien. Olemme Tilaajavastuun Luotettava Kumppani –ohjelman jäsen ja yrityksellä on RALA-pätevyys betonielementti- ja teräsrakentamisen osalta. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja elementtiasennus toiminnallamme on Avainlippumerkki. Palvelemme elementtiasennusten kokonaistoimittajana AAA-luottoluokituksen varmuudella.