Työnjohtaja, Mittametalli Oy

Työnjohtaja, Mittametalli Oy

Sijainti
Heinola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Haluatko toimia avainroolissa varmistamassa yrityksen kasvua ja menestystä sekä päästä työlläsi kehittämään nykyistä tuotantoamme entistäkin paremmaksi? Etsimme asiakkaallemme Mittametalli Oy:lle vastuulliseen tehtävään työnjohtajaa. Vakituinen työsopimus solmitaan Mittametalli Oy:n kanssa ja rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tule mukaamme toimimaan kehityksen kärjessä!

Työnjohtajana toimit voimakkaasti kasvavan yrityksen tuotannon tukipilarina vastaten tuotannon työjonoista, laadusta ja toimitusten aikatauluista. Lisäksi huolehdit tuotannon tehokkaasta tekemisestä ja varmistat, että henkilöresurssit on suunnattu tukemaan työn suorittamista parhaalla mahdollisella tavalla. Työnkuvaa voidaan myös muokata aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työnjohdossa toimitaan kahdessa vuorossa arkisin maanantaista perjantaihin, ja työnjohdon vastuuta sinun kanssasi on jakamassa yksi kollega ja tuotantopäällikkö.

Mittametalli tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä
  • Mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota
  • Aidon mahdollisuuden päästä kehittämään tuotantoa
  • Avainroolin, jossa pääset varmistamaan Mittametallin kasvun myös tulevaisuudessa
  • Työskentelyn tueksi modernin tuotantoympäristön sekä ammattitaitoisen ja hyvän ilmapiirin omaavan henkilöstön

Tehtävässä katsomme eduksesi:

  • Aikaisemman esihenkilökokemuksen
  • Metallialan tuntemuksen sekä kokemuksen sopimusvalmistamisesta
  • Joustavan työskentelyotteen sekä positiivisen asenteen
  • Määrätietoisen lähestymistavan sekä halun kehittyä

Lisäksi toivomme, että sinua innostaa tuotannon kehittäminen yhdessä muiden kanssa ja tiimisi motivointi parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta myös kykyä tarttua toimeen ja sopeutua kasvavan yrityksen muutostarpeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 0503131449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jarna Lehtola
Jarna Lehtola
Mittametalli Oy
Mittametalli Oy

Mittametalli Oy on kotimarkkinoilla toimiva metallituotteiden alihankinta- ja sopimusvalmistaja, joka palvelee tällä hetkellä pääasiassa komponenttituotannossa kone-, laiva-, rakennus- ja kalusteteollisuutta. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 6,2 Meur. Liiketoiminta on ollut hyvässä vuosittaisessa kasvussa liikevaihdon ja kannattavuuden osalta, perustamisesta lähtien vuodesta 2012. Toimimme Heinolassa, ja hyvien logististen yhteyksien varrella olevat 4700 neliömetrin tuotantotilat ovat modernit. Yhtiöllä on hyvä osaava henkilökunta. Kaikkiaan meitä on yli 40 henkeä ja henki talossa on hyvä. Mittametallin konekanta on moderni ja tuotantokonemixi on monipuolinen, mikä mahdollistaa yksittäisten komponenttien tuotannon sijaan monipuolista jatkojalostamista saman katon alla, ja siten monipuolisempaa tarjontaa asiakaspintaan. Operoimme moderneilla levytyökeskuksilla, särmäyskoneilla, hitsauskadulla, putkilaserilla ja maalaamolla. Valikoimaamme kuulu monipuoliset suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut sekä logistiset palvelut.