Työnjohtaja ohipumppaustiimiin Ohiko Oy:lle

Työnjohtaja ohipumppaustiimiin Ohiko Oy:lle

Sijainti
Tuusula, Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2023

Ohiko Oy etsii ammattitaitoista ja motivoitunutta työnjohtajaa osaksi tiimiään! Haemme henkilöä, joka näkee aktiivisen roolin kenttätöissä ja päivystyksessä mahdollisuutena kehittyä ja kasvaa, avaten samalla tien pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palveluksessa.

Tehtävänkuvaus: Työnjohtajan vastuulla on olla ohipumppausprojektien keskeinen johtaja, suunnitella ja ohjata työtehtäviä, sekä varmistaa niiden tehokas toteutus. Osallistut ohipumppauskohteiden valmistelutöihin, tulppauksiin, valvontatehtäviin sekä muihin kenttäkohteissa tai asiakkaan tiloissa tapahtuviin tehtäviin. Työ edellyttää kykyä toimia vaativissa ja ahtaissa olosuhteissa, samalla huolehtien projektien turvallisuudesta ja laadusta. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta voivat ulottua eri puolille Suomea. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti Tuusulasta. Osallistut aktiivisesti tiimisi koulutukseen ja kehittämiseen, varmistaen projektien laadun ja aikataulujen noudattamisen. Raportoit suoraan esimiehellesi ja ylläpidät aktiivista viestintää sidosryhmien kanssa.

Mitä on ohipumppaus? Ohipumppaus on työmenetelmä, jota käytetään esimerkiksi infratyömailla, kun jäte- tai hulevesilinjoja korjataan tai uusitaan. Tehtävänäsi on rakentaa pumppausjärjestelmiä ja ylläpitää niitä automatisoidulla etävalvonnalla varmistaaksesi järjestelmän toiminnan.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ohipumppausalan ammattilaiseksi.
  • Itsenäisen, vastuullisen sekä teknillisesti mielenkiintoisen työn.
  • Kilpailukykyisen palkkaus

Edellytykset:

  • Kova motivaatio ja halu tehdä töitä, myös haastavissa olosuhteissa.
  • Sujuva suomenkielentaito.
  • Kyky kehittyä ammattilaiseksi työtä tekemällä.
  • Valmius työskennellä normaalien työaikojen ulkopuolella, sisältäen päivystystä.
  • Matkatyövalmius ja perusteknillinen osaaminen, joka voi olla peräisin aiemmasta työkokemuksesta tai harrastuksista.

Toivomme kokemusta esimerkiksi maanrakennusalalta tai muista vastaavista tehtävistä.

Työsuhteen Tiedot: Työsuhde on aluksi Baronan kautta, mutta menestyksekkään työsuhteen myötä avautuu mahdollisuus jatkoon suoraan Ohiko Oy:n palveluksessa.

Hakeminen: Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävään välittömästi oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetaan hakuaikana, ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Niko Timonen sähköpostitse osoitteesta niko.timonen@barona.fi tai puhelimitse numerosta 0444602072.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ohiko Oy
Ohiko Oy

Ohiko on Suomen ainoa ohipumppaukseen erikoistunut täyden palvelun pumppausyritys. Suunnittelemme, toteutamme ja valvomme kaikenkokoiset projektit ammattitaidolla, aina sovitun aikataulun mukaisesti. Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta tarvittaessa toteutamme projekteja ketterästi ympäri Suomea. Meiltä voit myös vuokrata laadukasta pumppauskalustoa vaivattomasti ja edullisesti.