Työntekijöitä teollisuuteen Hämeenlinnaan

Työntekijöitä teollisuuteen Hämeenlinnaan

Sijainti
Riihimäki, Hämeenlinna, Janakkala, Akaa
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2022

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja hyvällä työmotivaatiolla varustettuja tekijöitä teollisuuden eri tehtäviin Hämeenlinnaan!

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ olisi ihanteellisin juuri sinulle, minkälaisessa työssä kokisit parhaiten viihtyväsi ja minkälainen työmatka olisi sinulle sopivin kulkea?

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän! Jätä siis avoin hakemuksesi jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon ja hyvä fyysinen kunto, koulutus ja työkokemus etsimistäsi työtehtävistä katsotaan eduksi.

Oletko sinä tulevaisuuden Baronalainen? Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaa kun sopivia paikkoja on tarjolla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa