Uimavalvoja, Levi Hotel Spa Resort, Levi

Uimavalvoja, Levi Hotel Spa Resort, Levi

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.7.2024

Kansainvälistä huipputasoa oleva Resort on palkittu Suomen parhaana hotellin kylpylänä World Spa Awards -kilpailussa vuonna 2021 ja 2023! Etsimme asiakkaallemme Levi Hotel Spa Resortin tiimiin uimalvojia sekä uinninopettajia.

Etsimme asiakkaallemme Levi Hotel Spa Resortin tiimiin UIMAVALVOJIA määräaikaisiin työsuhteisiin syyskuusta alkaen aina ensi vuoden huhtikuulle saakka. Työssäsi vastaat pääosin allasvalvonnasta ja asiakkaiden palvelemisesta. Lisäksi kylpylässä tapahtuu uinnin opetusta, josta sinulla olisi hyvä olla koulutus ja kokemusta. Kylpylä on avoinna päivittäin ja työajat sijoittuvat pääosin klo 12:00-20:00 väliselle ajalle.

Toivomme sinulta:

  • Suomessa suoritettua uimavalvojan kurssia ja/tai uimaopettajan pätevyyttä
  • Hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Täysi-ikäisyyttä

Suomen ja englannin kielen taitoa toivomme sen takia, että perehdytys tapahtuu suomen kielellä ja asiakkaiden kanssa asioidaan sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Kansainvälisen ilmapiirin Suomen suurimmassa hiihtokeskuksessa
  • Palkkauksen TES:n mukaan kokemustasosi huomioiden
  • Baronan työetujen lisäksi käytössäsi on resortin omat henkilökuntaedut
  • Kimppa-asuntomahdollisuuden

Mikäli uimavalvojan työ kiinnostaa, mutta kurssi puuttuu, hakeudu Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliitos kurssille. Kurssi antaa perustiedot ja -taidot hengenpelastuksesta, asiakaspalvelusta sekä pelastajan tehtävistä uimahallissa.

Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, +358 50 442 6912 ja Roosa Räikkönen, roosa.raikkonen@barona.fi, +358 44 460 2183.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Levin Matkailukeskus Oy
Levin Matkailukeskus Oy

Tunnelmallinen kylpylä keskellä tunturia. Näissä maisemissa kelpaa todellakin rentoutua, voit istua ulkona porealtaissa rankassa lumisateessa tai auringonpaisteessa lintujen iloista viserrystä kuunnellen. Ainutlaatuista. Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille omia altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin sekä rentoutujille poreallasta. Täällä kylpylässä käynti ei ole pelkkä kylpyläkäynti, se on kokonaisvaltainen elämys.

Tutustu yritykseen