Uimavalvoja, Levi Hotel Spa Resort, Levi

Uimavalvoja, Levi Hotel Spa Resort, Levi

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.6.2024

Kansainvälistä huipputasoa oleva Resort on palkittu Suomen parhaana hotellin kylpylänä World Spa Awards -kilpailussa vuonna 2021. Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille omia altaita sekä rentoutujille poreallasta. Täällä kylpylässä käynti ei ole pelkkä kylpyläkäynti, se on kokonaisvaltainen elämys.

Etsimme asiakkaallemme Levi Hotel Spa Resortin tiimiin UIMAVALVOJIA määräaikaisiin työsuhteisiin syksystä alkaen aina ensi vuoden huhtikuulle saakka. Työssäsi vastaat pääosin allasvalvonnasta ja asiakkaiden palvelemisesta. Kylpylä on avoinna päivittäin ja työajat sijoittuvat pääosin klo 12:00-20:00 väliselle ajalle.

Toivomme sinulta:

  • Suomessa suoritettua uimavalvojan kurssia ja/tai uimaopettajan pätevyyttä
  • Hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Täysi-ikäisyyttä

Suomen ja englannin kielen taitoa toivomme sen takia, että perehdytys tapahtuu suomen kielellä ja asiakkaiden kanssa asioidaan sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Palkkauksen TES:n mukaan kokemustasosi huomioiden
  • Erinomaiset henkilökuntaedut kansainvälisessä työympäristössä
  • Kimppa-asuntomahdollisuuden

Mikäli uimavalvojan työ kiinnostaa, mutta kurssi puuttuu, hakeudu Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliitos kurssille. Kurssi antaa perustiedot ja -taidot hengenpelastuksesta, asiakaspalvelusta sekä pelastajan tehtävistä uimahallissa.

Haethan paikkaa pikemmiten, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, +358 50 442 6912.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Levin Matkailukeskus Oy
Levin Matkailukeskus Oy

Tunnelmallinen kylpylä keskellä tunturia. Näissä maisemissa kelpaa todellakin rentoutua, voit istua ulkona porealtaissa rankassa lumisateessa tai auringonpaisteessa lintujen iloista viserrystä kuunnellen. Ainutlaatuista. Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille omia altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin sekä rentoutujille poreallasta. Täällä kylpylässä käynti ei ole pelkkä kylpyläkäynti, se on kokonaisvaltainen elämys.

Tutustu yritykseen