Uimavalvoja, Levi Hotel Spa Resort, Levi

Uimavalvoja, Levi Hotel Spa Resort, Levi

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Kansainvälistä huipputasoa oleva Resort on palkittu Suomen parhaana hotellin kylpylänä World Spa Awards -kilpailussa vuonna 2021. Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille omia altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin sekä rentoutujille poreallasta. Täällä kylpylässä käynti ei ole pelkkä kylpyläkäynti, se on kokonaisvaltainen elämys.

Etsimme asiakkaallemme Levi Hotel Spa Resortin tiimiin lisää UIMAVALVOJIA määräaikaisiin työsuhteisiin syksystä alkaen. Työssäsi vastaat pääosin allasvalvonnasta ja asiakkaiden palvelemisesta. Kylpylä on avoinna päivittäin ja työajat sijoittuvat klo 12:00-20:00 välille.

Toivomme sinulta:

  • suoritettua uimavalvojan kurssia tai trimmi-koulutusta
  • hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • täysi-ikäisyyttä

Eduksi katsomme uimaopettajan pätevyyden.

Tarjoamme sinulle:

  • Palkkauksen TES:n mukaan kokemustasosi huomioiden
  • Erinomaiset henkilökuntaedut kansainvälisessä työympäristössä
  • Kimppa-asuntomahdollisuuden

Mikäli uimavalvojan työ kiinnostaa, mutta kurssi puuttuu, hakeudu Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliitos kurssille. Kurssi antaa perustiedot ja -taidot hengenpelastuksesta, asiakaspalvelusta sekä pelastajan tehtävistä uimahallissa.

Juttelen haetusta työtehtävästä mielelläni lisää, joten olethan yhteydessä Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willströmiin, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Teemme haastatteluja valintoja jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen tulemaan pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Levin Matkailukeskus Oy
Levin Matkailukeskus Oy

Tunnelmallinen kylpylä keskellä tunturia. Näissä maisemissa kelpaa todellakin rentoutua, voit istua ulkona porealtaissa rankassa lumisateessa tai auringonpaisteessa lintujen iloista viserrystä kuunnellen. Ainutlaatuista. Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille omia altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin sekä rentoutujille poreallasta. Täällä kylpylässä käynti ei ole pelkkä kylpyläkäynti, se on kokonaisvaltainen elämys.

Tutustu yritykseen