Uusia tekijöitä ravintola-alalle - me valmennamme sinut!

Uusia tekijöitä ravintola-alalle - me valmennamme sinut!

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö töitä kokoaikaisesti, keikkailuun tai vaikka opiskelun oheen? Uupuuko vielä kuitenkin alan työkokemus? Ei hätää, me Baronalla haluamme auttaa juuri sinua löytämään unelmien työsi! Tule osallistumaan Raflateam-valmennukseen ja saat kattavat perus eväät alalla toimimiseen. Pääset sukeltamaan käytännönläheisesti ravintola-alan moniin salaisuuksiin, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään tosi toimiin. Kaikkein parhaiten tällä alalla pärjää reippaalla ja rohkealla asenteella, sekä intohimolla alaa kohtaan.

Mikä ihmeen Raflateam?

Raflateamin käytännönläheisessä kaksipäiväisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Opit ymmärtämään eri tehtävien merkityksen käytännön harjoitusten kautta. Tämän lyhyen, mutta napakan koulutuksemme jälkeen sinulla on alalla tarvittavat perustaidot, joiden siivittämänä pystyt aloittamaan työskentelyn.

Raflateam järjestetään Kuopiossa 4.-5.5.2023. Valmennus on maksuton mukaan valituille hakijoille.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Uusi urasi on juuri käynnistynyt! Saat itse päättää, kuinka paljon haluat tehdä töitä. Opiskeluiden oheen? Sopii. Kokopäiväisesti töihin? Onnistuu. Toisen työn ohelle? Ei ongelmaa.

Käytyäsi valmennuksen pääset työskentelemään asiakkaillamme erilaisissa ravintoloissa ja oppimaan lisää työstä käytännössä. Baronan kautta pystyt työskentelemään joustavasti sesongin ajan ja opiskelujen tai toisen työn ohella myös jatkossakin! Sinulla on mahdollisuus tutustua moneen eri yksikköön ja saada paljon uusia työkavereita.

Oma oppimisesi riippuu siis täysin sinusta itsestäsi. Aloittaessasi työt ensimmäistä kertaa, aloitat polkusi avustavista tehtävistä, mutta innostuneella ja reippaalla asenteella pystyt etenemään nopeasti haastavampiin tehtäviin.

Kokeilethan siis rohkeasti eri tehtäviä, jotta löydät juuri sinulle sopivan!

No entä sitten ne meidän odotuksemme sinusta?

  • Pystyt sitoutumaan kahden päivän koulutukseen toukokuussa, sekä työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotteisesti.
  • Iloista ja reipasta asennetta ja ennen kaikkea sitä, että olet HYVÄ TYYPPI!
  • Valmis oppimaan ja haastamaan itseäsi uusien tehtävien parissa

Ja se olikin sitten siinä.

Tämä duuni ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta koska työskentely tapahtuu ravintoloissa, täytyy sinun olla täysi-ikäinen.

Jätäthän hakemuksesi siis heti linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta, jotta pääset aloittamaan uuden tapahtumarikkaan urasi!

Jos jokin jäi vielä arveluttamaan, olethan meihin yhteydessä pikimmiten!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa