Uusia tekijöitä ravintola-alalle - me valmennamme sinut!

Uusia tekijöitä ravintola-alalle - me valmennamme sinut!

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
3.10.2023

Kiinnostaako ravintola-alalla työskentely, mutta sinulla ei vielä ole alan työkokemusta tai osaamista? Meillä on sinulle ratkaisu: osallistu järjestämäämme Raflateam -valmennukseen ja olet valmis aloittamaan ravintola-alan työt! Ainoa vaatimus on, että sinulla on positiivinen ja reipas asiakaspalveluasenne, haluat oppia uutta ja olet valmis sitoutumaan työvuoroihin!

Mikä ihmeen Raflateam?

Raflateamin käytännönläheisessä kaksipäiväisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Baarityöskentelyn salat aukeavat, kun valmentajamme opettaa cocktailien erilaiset valmistustekniikat ja trendikkäimpien juomien valmistuksen. Lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat asiakaspalvelutyön perustaidot, jotta pystyt aloittamaan ravintoloissa työskentelyn!

Valmennus on maksuton mukaan valituille hakijoille. Raflateam järjestetään Turussa 16.-17.10.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Käytyäsi valmennuksen pääset työskentelemään asiakkaillamme erilaisissa ravintoloissa ja oppimaan lisää työstä käytännössä. Sinulla on mahdollisuus tutustua moneen eri yksikköön ja saada paljon uusia työkavereita. Baronan kautta pystyt työskentelemään joustavasti opiskelujen tai toisen työn ohella. Mikäli etsit kesätöitä ravintola-alalta, on tämä myös hyvä väylä siihen.

Kuinka pääsen mukaan?

Jätä hakemuksesi linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona rekrytointi
Barona rekrytointi