Vaihtolava- ja nosturinkuljettaja

Vaihtolava- ja nosturinkuljettaja

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
7.10.2022

Tule mukaan asiakkaallemme Urbaserille tekemään työtä, jolla on merkitystä. Haemme Rovaniemelle ammattitaitoista kuljettajaa. Tarjolla on mukava työyhteisö ja hyvät henkilöstöedut. Kalustoasiat ovat heille myös tärkeitä.

Työhön vaaditaan ammattipätevyys ja CE- kortti. Nosturin käyttötaito on eduksi. Työ on Rinki-pisteiden kierrätettävien materiaalien keräilyä. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, 30 h/2vko. Työ sisältää autossa yöpymistä.

Miksi tarttua tähän mahdollisuuteen?

  • Sinulla on mahdollisuus vauhdikkaaseen ja vastuulliseen työpaikkaan vakavaraisessa ympäristöalan globaalissa yrityksessä.
  • Kalustoon investoidaan paljon. Nykyaikaiset autot ja järjestelmät tarjoavat työhösi mukavuutta ja turvallisuutta
  • Haluamme panostaa yhdessä sinun viihtymiseesi ja työssä pärjäämiseen. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvan tuen esihenkilöiltä. URBASER pitää aidosti huolta työntekijöistään ja priorisoi hyvään yhteishenkeen joka tasolla
  • Kilpailukykyinen palkkaus. Työehtosopimuksen mukainen palkkaus, jonka lisäksi pääset URBASERin laatulisäjärjestelmän piiriin

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan asiakkuuspäällikkö Lasse Limma puh. 050 917 8430 tai sähköpostitse lasse.limma@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
URBASER Oy
URBASER Oy

Espanjalainen Urbaser S.A. on yksi maailman johtavista ympäristöhuoltoalan yrityksistä. Urbaser toimii 22 maassa ja sillä on yli 50 miljoonaa asiakasta. Työntekijöitä on yli 44 000 henkilöä yli 160 tytäryrityksessä ympäri maailmaa. Urbaser Suomessa Suomessa Urbaser Oy on kokonaisvaltaisten ympäristöhuoltopalveluiden tuottaja. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan kuljetuspalveluun sekä hallittuun verkostoitumiseen. Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 46 MEUR ja yhtiön palveluksessa työskentelee noin 350 henkilöä.

Tutustu yritykseen