VAK Huoltopalvelut Oy – avoimet työpaikat

VAK Huoltopalvelut Oy – avoimet työpaikat

Kiinnostavatko sinua raskaan kaluston huoltotehtävät? Etsimme VAK Huoltopalvelut Oy:lle eri paikkakunnille sekä ammattitaitoisia asentajia työsuhteeseen että tulevaisuuden lupauksia palkalliseen oppisopimuskoulutukseen!

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen – etsimme juuri sinua! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiselle uralle modernissa ja täysin uudessa huoltopalvelukeskuksessa.

Tutustu VAK Huoltopalveluihin ja liity #teamVAK! 👇

VAK Huoltopalvelut Oy avoimet työpaikat

Mitä tarkoittaa oppisopimuskoulutus asentajaksi?
Mitä tarkoittaa oppisopimuskoulutus asentajaksi?▪ Koulutus on oppisopimusmuotoinen ja sinulle täysin maksuton. Hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi. ▪ Olet oppisopimusjakson ajan työsuhteessa Baronaan, ja sinulle maksetaan koko ajalta TES:n mukaista palkkaa. ▪ Koulutuksen jälkeen solmit työsopimuksen suoraan VAK Huoltopalvelut Oy:n kanssa ja sinulla on tähtäimessä pitkä työura alalla, jolla riittää kysyntää tulevaisuudessakin! ▪ Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. ▪ Koulutuksen sisältö ja kesto (n. 1-18 kk) räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Voit suorittaa koulutuksessa kokonaisen ammattitutkinnon tai sen osia kiinnostuksesi mukaan ja hyödyntää myös aiempia opintojasi mahdollisen tutkinnon suorittamiseen.Katso avoimet paikat ja hae heti!
Kenelle oppisopimuskoulutus sopii?
Kenelle oppisopimuskoulutus sopii?Olet sopiva hakija koulutukseen, jos sinulla on ▪ motivoitunut asenne työtä kohtaan ▪ hyvä fyysinen kunto ▪ valmius 2-vuorotyöhön ▪ suomen kielen taito Tehtävässä on hyötyä aiemmasta huolto- ja asennustehtävien kokemuksesta esimerkiksi koulun, työn tai harrastusten parissa sekä C-luokan ajokortista. Niitä tärkeämpää on ehdottomasti kuitenkin motivoitunut asenteesi.Jätä hakemus!
Millaista on töissä VAK:lla?
Millaista on töissä VAK:lla?Työ VAK:lla on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa - kaikki päivät ovat erilaisia. Kalusto ja tekniikka päivittyvät koko ajan, mikä pitää mielenkiinnon yllä ja innostaa oppimaan uutta. Arvostan sitä, että VAK Huoltopalvelut -ketjussa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Olen saanut työurani aikana osallistua useisiin ammattitaitoni kehittymistä tukeviin koulutuksiin, ja olen opiskellut myös muun muassa esimiestyötä. Mukavat työkaverit ovat myös ensiarvoisen tärkeitä töissä viihtymisen kannalta. Meillä VAK:lla on mukava, avoin työilmapiiri ja hyvä porukka. Kun apua tarvitaan, työkaverit ovat aina valmiita auttamaan. Jarkko Lehtonen, Vuoroesimies, VAK Huoltopalvelut
Mikä ihmeen oppisopimus?
Mikä ihmeen oppisopimus?▪ Oppisopimus on joustava ja käytännönläheinen koulutusmuoto, jossa opiskelija ja työnantaja solmivat työ- ja koulutussuhteen. ▪ Oppisopimus soveltuu sinulle, jos sinulta puuttuu ammatillinen koulutus työtehtäväsi laajentuvat, haluat kokonaan uuteen ammattiin tai haluat kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. ▪ Opiskelu tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä, joita täydennetään opinnoilla oppilaitoksessa. ▪ Työnantaja maksaa opiskelijalle työssäoppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. ▪ Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja.Tästä mukaan!
VAK Huoltopalvelut Oy
VAK Huoltopalvelut OyVAK Huoltopalvelut Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi.Lue lisää VAK:n sivuilta