Vakituinen varastotyöntekijä BYPIAS Oy:lle

Vakituinen varastotyöntekijä BYPIAS Oy:lle

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Oletko kiinnostunut vakituisista varastotöistä muoti- ja lifestyletuotteiden parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme BYPIAS Oy:lle kahta vakituista varastotyöntekijää pieneen porukkaan Espoon Mankkaalle. Työ sisältää mukavan monipuolisesti varaston eri tehtäviä, mm. keräilyä, pakkausta, lähettämö- ja vastaanottotehtäviä sekä tuotepalautusten käsittelyä. Varastossa käytetään myös erilaisia järjestelmiä toiminnan tukena, joten olethan valmis opettelemaan uutta. Tehtävässä pärjäät oma-aloitteisella ja reippaalla asenteella sekä riittävällä fyysisellä kunnolla – askeleita työpäivän aikana kertyy runsaasti.

Työtä tehdään arkisin klo 8–16, mutta sesongin ollessa kiireisimmillään toivomme myös työntekijöiltä joustoa työaikoihin. Kyseessä oleva työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vk), ja palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Aloitukset työssä ovat joustavasti pikaisella aikataululla.

Odotamme sinulta:

  • Itseohjautuvaa ja järjestelmällistä työotetta

  • Positiivista asennetta ja halua oppia uutta

  • Hyvää tietoteknistä valmiutta

Mikäli kiinnostuit tästä mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä, jätäthän hakemuksesi heti, sillä käsittelemme niitä jo hakuajan aikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
BYPIAS Oy
BYPIAS Oy

Vuonna 2012 perustettu BYPIAS on lifestyle-konsepti ja kokonaisvaltainen elämys, jossa muoti ja sisustus yhdessä muodostavat lumoavan, harmonisen maailman. Laadukkaat luonnonmateriaalit sekä vastuullinen tuotantoketju ovat toimintamme keskiössä. BYPIAS on muotikonsepti, jolla on neljä kansainvälisesti rekisteröityä omaa brändiä. BYPIAS, Bohemiana, Perfect Jeans ja MumMum. Design from Finland-merkin alla suunnittelemme itse brändien mallistot ja tuotamme valtaosin Euroopassa, lähialueillamme. Suomessa palvelemme jo 11 omassa kivijalkamyymälässä ja verkkokauppamme toimittaa niin Suomeen kuin maailmalle. Tervetuloa ihastumaan BYPIASin maailmaan!