Valukoneen käyttäjä / tuotantotyöntekijä Plastweld Oy:lle

Valukoneen käyttäjä / tuotantotyöntekijä Plastweld Oy:lle

Sijainti
Vaasa, Laihia, Mustasaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2024

Etsimme Plastweld Oy:lle Tervajoelle rotaatiovalukoneen käyttäjää / tuotantotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Aiempi kokemus muovialan tehtävistä ei ole edellytys tehtävään, mutta toivomme että sinulla on aiempaa työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä ja/tai joku teknisen alan koulutus. Muovialan aiempi työtausta on toki etu tehtävää ajatellen. Plastweldillä sinut koulutetaan tehtävään ja saat kattavan perehdytyksen.

Työssäsi toimit pääasiassa rotaatiovalukoneen käyttäjänä. Työnkuvaan kuuluu olennaisena osana valmistusprosessin seurantaa, muovituotteiden käsittelyä ja viimeistelyä sekä laadunvalvontaa. Työ on vuorotyötä ja edellytämme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Työkieli tuotannossa on suomi.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Barona ja valittu henkilö työllistyy Baronalle vuokratyösuhteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Valitulle henkilölle suoritamme työhöntulotarkastuksen joka sisältää huumetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse sami.rinta-valkama@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa