Varastotyöntekijä Helsingin PuuPakkaus Oy:lle

Varastotyöntekijä Helsingin PuuPakkaus Oy:lle

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.7.2022

Vieläkö etsit kesätöitä? Meillä olisi haussa reipas kesätekijä Keravalle päivävuoroon!

Etsimme kesätyöntekijää Helsingin PuuPaukkaus Oy:n varastolle. Varasto sijaitsee Keravalla hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat heinäkuun puolessa välissä ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti kokoaikaisesti. Työt tehdään arkisin klo 8–16 välillä, joten kesäillat ja viikonloput saat viettää vapailla.

Pääasiallinen työtehtäväsi on kuormalavojen kunnostus ja lajittelu. Työ on ajoittain fyysisesti kuormittavaa, joten toivottavasti nautit ruumiillisesta työstä. Tässä tehtävässä et tarvitse aiempaa työkokemusta, vaan saat kattavan perehdytyksen työhön sekä kollegoiden tuki on aina saatavilla.

Jos olet etsimämme reipas ja omatoiminen henkilö vailla kesätyöpaikkaa, jätäthän hakemuksen viipymättä! Teemme valinnan tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Juulianna Järvinen
Juulianna Järvinen
Helsingin Puupakkaus Oy

Helsingin PuuPakkaus Oy on pakkausalan ammattilainen. Perinteinen perheyritys toimittaa luotettavasti lavat ja pakkausalan kierrätystuotteet. Meiltä saat omiin tarpeisiisi räätälöidyt pakkausratkaisut Tiloistamme löytyy pakkaamo, mutta tarjoamme myös pakkauspalvelua asiakkaiden tiloihin. Toimitilamme sijaitsee Keravalla ja toimimme koko Uudenmaan läänissä. Kotisivuiltamme löydät lisätietoa, tervetuloa tutustumaan!