Varastotyöntekijä Helsinki

Varastotyöntekijä Helsinki

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin varastotyöntekijöitä. Työtehtävät pitävät sisällään perinteisiä varastotehtäviä kuten tavaran vastaanottamista, keräilyä ja lähettämistä sekä muita varastotehtäviä. Työssä on mahdollisuus käyttää apuna trukkia, mutta emme edellytä aiempaa trukkikokemusta tehtävään haettaessa vaan innokas asenne oppia riittää.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä rennosta, mutta reippaasta työyhteisöstä vaihtelevien työtehtävien parissa. Töitä tehdään mukavassa ja tiiviissä porukassa, hyvällä fiiliksellä! Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä.

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana.

Töitä on tarjolla 40h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6-22 välille, painottuen enemmän aamuvuoroihin (kolme viikkoa aamua ja yksi viikko iltaa).

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa