Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Kiinnostaako työskentely erilaisten varastotehtävien parissa? Haluaisitko päästä vaikuttamaan itse työvuorojesi määrään?

Haemme pääkaupunkiseudulle reippaita työntekijöitä varastotehtäviin. Työvuoroja on tarjolla eri varastoissa ympäri pääkaupunkiseutua pääsääntöisin arkisin klo 6 - 22 välillä. Töitä on tarjolla keikkaluonteisissa tehtävissä sekä osa-aikaisissa tehtävissä ja pääsetkin myös itse vaikuttamaan työvuorojesi määrään työvuorojärjestelmämme avulla. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa saapuvan tavaran käsittelyä ja konttien purkua tai erilaisia pakkaus sekä myyntikunnostustehtäviä. Töissä ei vaadita aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikki työtehtävät ovat nopeasti opittavissa ja niihin järjestetään paikan päällä perehdytys.

Työtehtävät voivat olla ajoittain raskaitakin ja toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Haemme tehtäviin hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella varustettuja henkilöitä vahvistamaan nykyistä yhteen hiileen puhaltavaa porukkaamme. Töitä tehdään siisteissä työympäristöissä mukavien työkavereiden kanssa. Useimpiin työpaikkoihin pääsee kulkemaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä.

Mikäli tahtoisit päästä työskentelemään erilaisten varastotehtävien parissa, jätä hakemuksesi nopeasti. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa