Varastotyöntekijä kesäksi ETS NORD:lle

Varastotyöntekijä kesäksi ETS NORD:lle

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.5.2022

Etsitkö vielä kesätyöpaikkaa ja oikea ei ole osunut kohdalle? Nyt olisi monipuolinen työnkuva tarjolla Tuusulassa.

Haemme asiakkaallemme ETS NORD:lle keskusvaraston kesätyöntekijöitä. Työtehtävinä on käsipäätteellä tapahtuvaa keräilyä, tilausten pakkaamista ja kelmutusta sekä kuorman purkua ja lastausta. Työssä käytetään pumppukärryä ja vastapainotrukkia, sekä mahdollisesti myös muita trukkeja.

Työskentely tapahtuu arkisin aamuvuorossa 6:30-15:00 ja iltavuorossa 14:30-23:00, paitsi perjantaisin, jolloin iltavuoro on 14:30-20:30. Viikonloput jäävät siis täysin vapaiksi!

Hommat alkavat touko-kesäkuun aikana ja töitä on tarjolla täyspäiväisesti elokuun puoleenväliin saakka.

Toivomme sinulta aikaisempaa varastotyökokemusta ja trukinajotaitoa, mutta tämä ei ole ehdotonta. Minimissään toivomme sinulta hyvää asennetta ja halua oppia uutta. Saat työhön joka tapauksessa hyvän perehdytyksen ja kilpailukykyisen korvauksen.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätä hakemus pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ETS Nord AS
ETS Nord AS

ETS NORD on kansainvälinen vuonna 1998 perustettu osakeyhtiö. ETS NORD suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita ilmanvaihtoon. Tavoitteen saavuttamisen edellytyksenä on asiakaskeskeisyys, työntekijöiden osallistuminen, läpinäkyvyys, kustannustehokkuus, hyvät suhteet tavarantoimittajiin, jatkuva kehittyminen ja ympäristöystävällisyys. ETS NORDin laatu- ja ympäristöjohtaminen noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattien periaatteita. Ympäristötoiminnassamme pyrimme reserssien ja luonnonvarojen säästeliääseen käyttöön sekä levitämme ympäristöystävällistä ajattelua jokapäiväisessä toiminnassamme. Laatu saavutetaan hyvällä yhteistyöllä ja tehokkaalla tiedonvaihdolla asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.