Varastotyöntekijä Kiitoskaupalle

Varastotyöntekijä Kiitoskaupalle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Haluatko päästä tekemään fyysistä ja liikkuvaa työtä? Tule nyt mukaan asiakkaallemme Kiitoskaupalle tulevaan joulusesonkiin!

Haemme asiakkaallemme Kiitoskauppa Oy:lle joulusesonkiin tehokkaita ja oikean asenteen omaavia varastotyöntekijöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään huoneenlämmössä tapahtuvaa keräilyä ja pakkaamista. Työssä ei käytetä trukkeja, vaan kaikki tapahtuu jalan. Käsiteltävät tuotteet voivat olla esimerkiksi ruokatuotteitta, tai vaikkapa viinilaseja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin käydään läpi kattava perehdytys

Odotamme sinulta:

• tarkkuutta ja tehokkuutta

• positiivista asennetta työtä kohtaan

• suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

• koulutuksen työtehtäviin

• hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit

Aloitus on mahdollista lokakuun puolessa välissä, ja hommia riittää ainakin tammikuun loppuun asti, mutta mahdollisuus jatkoonkin on olemassa. Töitä tehdään ma-pe klo 8-16. Kiireisimpään aikaan joulu-tammikuussa saatetaan työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa klo 6–20 välillä.

Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen.

Kuulostiko tehtävä sellaiselta, joka voisi sopia juuri sinulle? Jätäthän hakemuksesi tässä tapauksessa mahdollisimman pian, koska paikkoja täytetään koko ajan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Määttänen
Laura Määttänen
Kiitoskauppa Oy
Kiitoskauppa Oy

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut kotimainen yritys ja pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, henkilökunnan merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta. Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus.