Varastotyöntekijä Magnum Medicalille

Varastotyöntekijä Magnum Medicalille

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.6.2023

Oletko etsimässä pitkäkestoista työtä varastoympäristöstä? Oletko rutiineja sekä fyysistä työtä pelkäämätön tiimipelaaja?

Haemme Magnum Medical Finland Oy:n Vantaan Tuupakassa sijaitsevaan varastoon oma-aloitteista, huolellista sekä fyysiseen työhön kykenevää työntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa kylmäelementtien valmistusta, mutta mahdollisesti myös muita varaston ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Aiempi työkokemus varastotehtävistä on eduksi, mutta ei pakollista, sillä kaikkiin työtehtäviin ja työvälineisiin järjestetään kattava perehdytys.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 07–17 välillä. Pystymme tarjoamaan töitä ma-to välille, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti tehden viikon kaikki työtunnit maanantain ja torstain välisenä aikana 10 tunnin työpäiviä tekemällä. Tällaisessa työskentelymallissa saisit varata perjantait ja viikonloput vapaa-ajallesi!

Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti. Työsopimukset kirjoitetaan Baronan kanssa alkuun määräaikaisena, mutta hyvin tehtävässä pärjäävällä henkilöllä on erittäin hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Magnum Medical Finland Oy
Magnum Medical Finland Oy

Magnum Medical Finland Oy on Suomen markkinoilla toimiva lääketukkukauppa. Asiakkainamme ovat terveydenhoidon ammattilaiset kautta Suomen. Lääkelogistiikkapalveluiden lisäksi Magnum Medical Finland Oy markkinoi valikoituja terveydenhoidon laitteita, tarvikkeita ja ravintolisiä. Magnum Medical Finland Oy on osa Magnum-konsernia, joka on Baltian maiden johtava lääkkeiden tukku- ja vähittäismyynti konserni. Suomen yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja se sai Suomessa lääketukkuoikeudet heinäkuussa 2006.

Tutustu yritykseen