Varastotyöntekijä Mansner Oy Hienomekaniikka (Äitiysvapaan sijaisuus)

Varastotyöntekijä Mansner Oy Hienomekaniikka (Äitiysvapaan sijaisuus)

Sijainti
Karkkila
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Mansner Oy Hienomekaniikka varastotyöntekijää äitiysvapaan sijaisuuteen. Tehtävä on vuoden mittainen määräaikainen työsuhde. Tulet työskentelemään kahdessa vuorossa.

Tehtävässä tulet pyörittämään tavaranvastaanottoa. Sinulta ei vaadita lähtökohtaista osaamista, mutta jos omaat hyvät IT-taidot ja olet järjestelmällinen ja tarkka tekijä, voit olla etsimämme henkilö. Käsittelet sisään tulevia kuormia, tarkastat kuormat ja kirjaat ne oikeille ostoille. Lähetyspuolella taas hallitse toimituksia ja teet tarvittavat keräilyt ja tuotteiden pakkaamiset. Tärkeimmät työvälineesi ovat tietokone, pinkkari ja pakkausvälineet.

Alustavasti tarjoamme sinulle vuoden määräaikaisen työsuhteen, joka voi johtaa myös vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Jari Kajanne 043 211 3184

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mansner Oy Hienomekaniikka
Mansner Oy Hienomekaniikka

Mansner Oy Hienomekaniikka on sopimusvalmistaja sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle, prosessiautomaatioteollisuuden venttiilien ja säätölaitteiden valmistajille, mittauslaitevalmistajille, sairaalateknologian laitevalmistajille sekä koneautomaatiolaitteiden valmistajille.