Varastotyöntekijä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Varastotyöntekijä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Sijainti
Lieto
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
19.5.2022

Oletko sinä Naapurin Maalaiskana Oy:n uusi varastotyöntekijä?

Tässä työssä toimit erilaisissa varasto ja lähettämötehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. varastojärjestelmän käyttö, lähetyslistojen teko, pakkausmateriaalien toimittaminen tuotantoon, valmiiden tuotteiden käsittely varastolla ja lintujen siirtoa työntömastotrukilla teurastamossa. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työskentelytapaa. Työtä tehdään pääosin 2-vuorossa maanantaista perjantaihin.

Sopivalla hakijalla on kokemusta työntömastotrukin käytöstä, kokemusta varastojärjestelmien käyttämisestä, hyvät priorisointitaidot sekä oma-aloitteinen työskentelyote.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme hygieniapassia sekä laboratoriossa tutkittua salmonellanäytettä (työn voi aloittaa ilman näitä, mutta suoritetaan työsuhteen alussa).

Toivomme sinulta myös oman auton käyttömahdollisuutta, sillä julkinen liikenne ei kulje soveltuvasti tehtaan vuorotyöhön.

Tarjolla on kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työt alkavat valitun henkilön osalta mahdollisimman pian. Palkka määräytyy Elintarvikealan lihateollisuuden TES:n mukaisesti ja kokemusvuosiesi mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Pirjo Rouhiainen, puh. 040 774 7780.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Naapurin Maalaiskana Oy
Naapurin Maalaiskana Oy

Naapurin Maalaiskana on osa kansainvälistä, siipikarjaan erikoistunutta Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Yhtiö on perustettu vuonna 2013 ja se on lajissaan Pohjoismaiden suurin. Scandi Standard toimii kaikissa Pohjoismaissa sekä Irlannissa sisältäen tunnetut siipikarjatuotemerkit Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Naapurin Maalaiskana ja Manor Farm. Scandi Standard työllistää yli 3000 työntekijää ja liikevaihto on noin miljardi euroa.