Varastotyöntekijä pakkasvarastoon

Varastotyöntekijä pakkasvarastoon

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.3.2023

Haluaisitko työskennellä elintarvikkeiden keräilytehtävien parissa Tuusulassa sijaitsevassa varastossa, jossa on kannustava ja rento porukka ?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijää monipuolisiin tehtäviin viileään (+5 asteiseen) sekä pakkasvarastoon (-20 asteiseen). Työssä pääset tekemään muun muassa elintarvikkeiden ääniohjattua keräilyä, tavaran vastaanottoa sekä muita varaston toimintaan liittyviä työtehtäviä.

Töitä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa klo 6-22 välillä. Työpäivät sijoittuvat maanantain ja lauantain (lauantain työvuorot klo 7-15) välisinä päivinä, kuitenkin niin, että työpäiviä on viikoittain enintään viisi. Töitä on mahdollista tehdä joko osa-aikaisesti noin 2-5 vuoroa viikossa tai kokoaikaisesti.

Työssä pärjääminen ei vaadi aiempaa taustaa varastotehtävistä, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään tarvittaessa kattava perehdytys. Aikaisempi kokemus trukkien käytöstä katsotaan kuitenkin merkittäväksi eduksi. Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla maaliskuun aikana ja töitä on tarjolla ainakin elokuuhun 2023 saakka.

Tarjoamme:

• Kattavan perehdytyksen tehtäviin

• Kilpailukykyisen palkkatason ja mahdollisuuden vaikuttaa palkkaukseen omalla tekemisellä (kokonaispalkkana jopa 18e/h mahdollinen)

• Huikean työporukan ja hyvät puitteet töiden tekemiselle

Tehtävän palkkaus koostuu kaupan TESin mukaisesta peruspalkasta, olosuhdelisästä ja työssä suoriutumiseen perustuvista henkilökohtaisista tuotantopalkkioista. Hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on aito mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikaisesti. Paikkoja on auki useampia, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Määttänen
Laura Määttänen