Varastotyöntekijä varaosavarastoon

Varastotyöntekijä varaosavarastoon

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Etsimme hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme DEXIS:lle varastotyöntekijää varaosavarastolle keräily- ja pakkaustehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

DEXIS on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Etsimme varastotyöntekijää määräaikaiseen työtehtävään. Työsuhteen toivottu aloitus on heinäkuun alussa ja töitä on tarjolla vuoden 2022 loppuun asti. Viikoittainen työaika on 40h/vko ja työpäivät alkavat joustavasti klo 6:45 - 8:00. Työskentely tapahtuu DEXIS:n tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä varaosavarastolla. Keräily vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on pitkälti seisomatyötä. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovatkin erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta. Tietoteknisten taitojesi tulee olla hyvällä tasolla sekä työtehtäviin opastetaan suomeksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. DEXIS:llä työskentelet siisteissä tiloissa ja pääset tutustumaan Lean-työskentelyyn.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä, joten jätäthän hakemuksesi meille heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DEXIS
DEXIS

DEXIS on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. Kehittämämme ja valmistamamme röntgenlaitteet ovat korkean teknologian vientituotteita, ja olemme yksi alan globaaleista edelläkävijöistä. Kaikkea toimintaamme ohjaa jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä Lean-ajattelu. Liikevaihtomme on n. 150 M€ ja työllistämme Tuusulassa n. 330 henkilöä.

Tutustu yritykseen