Varastotyöntekijä ViskoTeepakille Hankoon

Varastotyöntekijä ViskoTeepakille Hankoon

Sijainti
Hanko
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.12.2023

Kaipaatko itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa logistiikka-alalta? Etsimme asiakkaallemme ViskoTeepakille varastotyöntekijää Hangon tehtaalle.

Työtä tehdään päivävuorossa, joten illat saat viettää vapailla. Työtä tehdään yleensä maanantaista perjantaihin 40h/viikossa ja palkkaus on kemianteollisuuden TES:in mukainen.

Varastotyöntekijän työ ViskoTeepakilla pitää sisällään monipuolisesti mm.:

• Valmiiden tuotteiden ja muun materiaalin siirrot tehdasalueella

• Tuotteiden pakkaaminen toimitusta varten

• Raaka-aineiden vastaanotto ja hyllytys

• Muut täydentävät varastotyöt

Kenelle tällainen tehtävä sitten sopii?

Sinulle, joka olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja motivoitunut tyyppi, joka hoitaa työt sovitusti ja palat halusta oppia uutta. Toivomme, että sinulla olisi jo työkokemusta logistiikka-alalta, ja trukit olisivat tulleet mahdollisesti tutuksi. Trukkikorttia emme vaadi, mutta b-ajokortti tulisi olla takataskussa. Työskentelykieli on suomi. Taustastasi riippumatta saat työhön laadukkaan perehdytyksen.

ViskoTeepakilla on hieno työkulttuuri, ja haluamme vaalia sitä löytämällä oikean tiimipelaajan osaksi työyhteisöä.

Työt tehdään sovitusti, mutta töissä saa olla myös kivaa! Työsopimus solmitaan Barona Logistiikka Oy:n kanssa ja työsuhde on alustavasti vuoden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työt alkavat alkuvuodesta 2024, joten mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävään välittömästi ja paikka voi olla sinun! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oy ViskoTeepak Ab
Oy ViskoTeepak Ab

Oy ViskoTeepak Ab kuuluu kemialliseen teollisuuteen ja työllistää maailmanlaajuisesti yli 1000 henkilöä. Teollista toimintaa ViskoTeepakilla on Suomessa, Belgiassa, Meksikossa, Yhdysvalloissa, Alankomaissa, Puolassa ja Tšekin Tasavallassa. Hangossa tuotamme keskeytymättömässä kolmivuorotyössä kuitusuolta elintarviketeollisuudelle. Tärkeitä asioita meille ovat työturvallisuus, laatu ja tehokkaat prosessit. Arvomme ovat Luottamus, Kunnianhimo ja Hauskuus. Lisätietoja saa myös: https://viskoteepak.teamtailor.com

Tutustu yritykseen