Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää IVD-alan monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin varastotehtäviin Espooseen. Työtehtävä on määräaikainen 30.4.2024 saakka ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Aidianille Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle varastotyöntekijää monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin töihin. Tehtävät pitävät sisällään muun muassa tavaran vastaanottoa, tarroittamista, hyllyttämistä, keräilyä ja lähettämistä. Eduksi katsomme trukinajotaidon, kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä sekä englannin kielen taidon. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Työskentely tapahtuu päivävuorossa, mutta edellytämme sinulta valmiutta työskennellä myös kolmessa vuorossa mahdollisten työvuoroihin vaikuttavien muutosten varalta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta varastolta tai varasto-/logistiikka-alan koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä varastoalan ammattilaisena erittäin arvostetussa ja menestyvässä yrityksessä. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Tehtävässä noudatetaan Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Aidian on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin jätäthän hakemuksesi meille heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Aidian Oy
Aidian Oy

Aidian (aiemmin Orion Diagnostica) on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja erityisesti perusterveydenhuoltoon. Tuotteemme ovat tukeneet terveydenhuollon ammattilaisia oikeiden hoitopäätösten tekemisessä ja potilaan tilan seuraamisessa jo lähes 50 vuoden ajan. Asiakaslähtöisen ajattelutavan, korkealaatuisten tuotteiden sekä ketterien toimintatapojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Yli 80 % liikevaihdostamme tulee kansainvälisestä myynnistä ja henkilöstömme määrä on noin 260 henkilöä. Tavoitteenamme on tukea terveyttä globaalisti edistämällä tehokasta ja sujuvaa terveydenhuoltoa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta www.aidian.eu.

Tutustu yritykseen