Varastotyöntekijäksi kesätöihin Tuusulaan

Varastotyöntekijäksi kesätöihin Tuusulaan

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.5.2022

Kiinnostaako sinua kesätyö varastolla mukavassa työporukassa? Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Meira Novan logistiikkakeskuksessa Tuusulassa, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin ansioihisi.

Etsimme nyt Tuusulaan Meira Novan varastolle ahkeria ja reippaita kesätyöntekijöitä. Työt alkavat huhti-toukokuun aikana ja työhön pitäisi pystyä sitoutumaan ainakin elokuun loppupuolelle saakka. Työssä on myös mahdollisuus jatkaa syksyllä esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella. Työvuorot ovat lähtökohtaisesti aamu- ja iltavuoroissa klo 06-14 ja 14-22 arkisin, mutta mahdollisuus myös sunnuntaityöskentelyyn on olemassa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan muokkaamaan työajat sinulle sopivaksi yhdessä yhdyshenkilömme kanssa.

Haemme työntekijöitä kaikille varaston osastoille, joten sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen minkälaisissa työtehtävissä haluaisit työskennellä. Tarjolla olevia työtehtäviä on elintarvikkeiden puheohjatunkeräilyn, tehdaskeräilyn sekä lähettämön tehtävissä. Osa tehtävistä suoritetaan viileällä puolella, jossa lämpötila on noin 4 astetta. Olethan siis valmis työskentelemään myös viileässä. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä, vaikkakin toki aiemmasta varastokokemuksesta on hyötyä. Työhön annetaan kuitenkin huolellinen perehdytys kokeneen varastotyöntekijän ohjauksessa.

Kuten aiemmin mainittu, niin emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta, mutta haluamme joukkoon työntekijöitä, joilla on aito motivaatio tehdä töitä mukavassa porukassa. Työyhteisö Meira Novalla on täynnä hyviä tyyppejä ja tätä joukkoa haluamme vahvistaa. Käytössä on myös kannustepalkkausjärjestelmä, joten pääset korkeampiin ansioihin hyvällä asenteella ja suoriutumisella.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja haluat päästä vaikuttamaan ansioihisi omalla työpanoksellasi, niin hae jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meira Nova Oy
Meira Nova Oy

Meira Nova on vuonna 1991 perustettu Food Service-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö.