Varastotyöntekijäksi Peri Suomi Oy:lle

Varastotyöntekijäksi Peri Suomi Oy:lle

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Voisitko sinä olla etsimämme työntekijä? Tutustu paikkaan ja jätä hakemuksesi!

Peri Suomella töitä tehdään ulkovarastossa erilaisten telineiden ja muottien kanssa. Työnkuvaan kuuluu palautettavien tuotteiden vastaanottoa ja tarkastusta sekä kokemuksesi mukaan myös muita varaston yleisiä tehtäviä, kuten vastapainotrukilla ajoa. Aikaisempaa varastotyökokemusta emme vaadi, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys.

Työt alkavat maaliskuussa ja tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen elokuun loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä Peri Suomelle vakituiseksi varastotyöntekijäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa. Halukkailla on myös mahdollisuus tehdä viikonlopputöitä satunnaisesti. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti kokemuksesta riippuen.

Työssä pärjää:

  • hyvällä fyysisellä kunnolla

  • innokkaalla ja motivoituneella asenteella

  • sujuvalla suomen tai englannin kielen taidolla

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin haethan sitä pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Peri Suomi Ltd
Peri Suomi Ltd

PERI SE Vuonna 1969 perustettu PERI on yksi maailman suurimmista muotti- ja telinevalmistajista maailmassa. Yrityksen päätoimipaikka toimistoineen ja tuotantotiloineen sijaitsee Weissenhornissa, Etelä-Saksassa. Tytäryhtiöitä on yli 70 maassa ja logistiikkakeskuksia 160 kpl ympäri maailman. Vuonna 2021 yrityksen palveluksessa työskenteli 9 400 työntekijää liikevaihdon ollessa 1,5 miljardia euroa. PERI Suomi Ltd Oy PERI Suomi on perustettu vuonna 1993, ja se on kokonaan PERI SE:n omistama tytäryhtiö. PERI Suomi vuokraa ja myy emoyhtiön valmistamia betonimuotti-, tuenta- ja telinejärjestelmiä sekä näihin liittyviä oheistuotteita ja palveluita. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 100 työntekijää.

Tutustu yritykseen