Varastotyöntekijöitä Meira Novalle

Varastotyöntekijöitä Meira Novalle

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä, jossa pääset kasvattamaan osaamistasi varastoalan tehtävissä? Oletko vasta-alkaja varastoalan tehtävissä tai logistiikka-alan ammattilanen?

Etsimme nyt asiakkaallemme Meira Novalle Tuusulaan varastotyöntekijöitä useampaan tehtävään. Tarjolla olevia työtehtäviä on elintarvikkeiden puheohjatunkeräilyn, tehdaskeräilyn sekä lähettämön tehtävissä. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Osa työtehtävistä suoritetaan viileän varaston puolella, jossa lämpötila on noin +4 astetta, joten ethän säikähdä viileässä työskentelyä.

Aiempaa kokemusta sinulla ei välttämättä tarvitse olla, sillä huolehdimme siitä, että saat kattavan perehdytyksen kaikkiin tehtäviin. Tärkeintä työssä onnistumiseen on oikeanlainen asenne työtä kohtaan sekä innokkuus oppia uutta. Lisäksi valmius itsenäiseen ja fyysisyyttä vaativiin tehtäviin on eduksesi.

Tarjolla on niin osa-aikaisia tehtäviä kuin myös kokoaikaisia tehtäviä aivan oman mielenkiintosi mukaisesti. Ensisijaisesti etsimme pidempiaikaisia tekijöitä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti 2-vuorotyössä aamuvuorossa klo 06–14 ja iltavuorossa klo 14–22 välillä. Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla.

Mikäli työskentely Meira Novan mahtavassa varastotyöntekijöiden porukassa kiinnostaa, älä epäröi jättää hakemusta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Juulianna Järvinen
Juulianna Järvinen
Meira Nova Oy
Meira Nova Oy

Meira Nova on vuonna 1991 perustettu Food Service-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö.

Tutustu yritykseen