Varastotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Varastotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsitkö vakituista työsuhdetta mukavassa työporukassa, vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä lähellä Hyvinkään keskustaa?

Asiakkaamme etsii joukkoonsa reipasta asennetta omaavaa varastotyöntekijää, vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde tehdään suoraan Rexel Oy:n kanssa.

Töitä tehdään arkipäivisin niin aamu-, päivä- kuin iltavuoroissa klo 8-22 välisenä aikana täysin viikkotunnein. Työaika painottuu eniten iltapäivään ja iltaan.

Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi logistiikka-alan ammattilainen. Työntekijältä ei vaadita aikaisempaa kokemusta varastotyöstä tai trukkien käytöstä. Kuitenkin eduksi katsotaan esimerkiksi korkeakerääjän käyttökokemus.

Odotamme, että tahdot sitoutua työpaikkaan pitkälle tulevaisuuteen.

Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti! Tehtäviin saat hyvän perehdytyksen, ja ympärillesi logistiikka-alan ammattilaisia, jotka tukevat työntekoasi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkuvan ja mukavien työkavereiden lisäksi hyvät työsuhde-edut mm:

  • Uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla
  • Koulutusmahdollisuuksia
  • Hyvä työterveyshuolto
  • Työturvallisuus ja työergonomia
  • Liikunta- ja hyvinvointietuus
  • Lounas- ja puhelinetuus
  • Työsuhdesähköpyörä
  • Lomamökkiarvonta
  • Merkkipäivä- ja palvelusmuistamiset

Työpaikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löytyessä. Mikäli tunnistit itsesi haettavan tekijän kuvauksesta, jätä hakemuksesi heti ja työllisty kauttamme!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Rexel Finland Oy
Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä. Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku. Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia. Lue lisää: www.rexel.fi