Vartija Vartionti Tanskanen Oy:lle Joensuuhun

Vartija Vartionti Tanskanen Oy:lle Joensuuhun

Sijainti
Joensuu, Kontiolahti, Liperi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.9.2022

Miltä kuulostaisi työ vaikkapa kauppakeskuksen vartioinnissa tai sopisiko sinulle autolla liikkuvan piirivartijan työ?

Haemme asiakkaallemme VARTIOINTI TANSKANEN OY:lle kahta (2) vartijaa vakituisiin työsuhteisiin. Tarjolla on 1 kokoaikainen ja 1 osa-aikainen työsuhde, jossa mahdollisuus muuttua myöhemmin kokoaikaiseksi.

Työt sijoittuvat monipuolisiin turvallisuusalan tehtäviin. Toimit asiakaspalvelutehtävässä, eli ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut häiriöihin. Työskentelet sekä kauppakeskuksissa että teollisuuskohteissa piirivartijan tehtävissä.

Jatkossa sinulla on mahdollisuus hakeutua hälytyspäivystäjän, turvalaiteasentajan sekä myynnin tehtäviin.

Vartionti Tanskanen Oy:llä on yksityinen työterveyshuolto, jonka lisäksi henkilöstö on vakuutettu myös vapaa-ajalle sairauksien ja tapaturmien varalle.

Tehtävässä edellytetään

  • Vartijakortti, jos sinulla ei ole korttia vielä ja olet kiinnostunut alasta, se ei ole este, voimme kouluttaa sen sinulle
  • Voimassa oleva B-ajokortti
  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Nuhteeton tausta

Lisäksi eduksi katsotaan suoritettu alan koulutus sekä hyvä suomen kielen suullinen taito.

Tärkeintä meille on, että olet motivoitunut työskentelemään turvallisuuden parissa ja omaat hyvän asiakaspalveluasenteen. Odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen.

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja kellonajoille. Työ on ilta- ja yöpainoitteista. Työaika on keskimäärin 110-115h / 3 viikkoa.

Palkkaus: Vartiointialan TES:n mukaisesti. Vähintään 11,02€/h + lisät tai sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä vakituinen työsuhde.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Vartiointi Tanskanen Oy
Vartiointi Tanskanen Oy

Vartiointi Tanskanen - Turvallisuuspalvelujen kokonaistoimittaja jo yli 40 vuotta! Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 1972 kehittyen kolmen kohteen yhden miehen yrityksestä yli 2000 asiakkaan kokonaisvaltaiseksi turva-alan osaajaksi. Hyvät toimintaresurssit, pitkä historia ja nykyaikaiset toimintaratkaisut mahdollistavat tehokkaan ja asiakaskohtaisen toteutuksen. Hälytyskeskus- turvatekniikka- ja koulutuspalvelumme kattavat koko Suomen alueen. Vartiointitoiminnoissa päätoimialueemme on Itä-Suomi, mutta yhteistyökumppaneiden kautta palvelemme valtakunnan laajuisesti. Hälytyskeskuksemme ja Turvatekniikan asennuspalvelumme ovat Finanssialan Keskusliiton hyväksymät. Asiakkainamme on yksityisiä henkilöitä, julkisen sektorin kohteita ja yrityksiä. Palvelu ja järjestelmätoteutuksen teemme yksilöidysti ja asikaskohtaisesti huomioon ottaen ylläpitotoiminnot. Palvelujemme toteutuksen onnistumisesta kertoo asiakassuhteiden pitkäaikaisuus. Vanhimmat asiakassuhteemme ovat 40 vuoden ikäisiä.