Varupåfyllare till Jomala, Åland!
Uusi 24h

Varupåfyllare till Jomala, Åland!

Sijainti
Jomala
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
19.3.2024

Vi söker varupåfyllare till livmedelsbutik i Jomala!

Är du en morgonmänniska och intresserad av detaljhandeln? Vi söker en varupåfyllare för morgonskift. Passar vid sidan om studier, hobbyn eller annat arbete. Vi har en öppen tjänst för en deltidsvarupåfyllare i en livsmedelsbutik i Jomala i Mariehamn!

Arbetet börjar så snart som möjligt, med cirka 1-5 skift per vecka. Skiften kan schemaläggas på vardagar eller lördagar. Du kan välja dina arbetspass, men de hamnar generellt sett på tidiga morgnar från måndag till lördag, med start kl. 7:00 och slut runt kl. 11:00 till 12:00, beroende på dagen. Jobbet är mångsidigt och kan göras som ett extrajobb eller parallellt med studier.

Vi erbjuder utbildning, så tidigare erfarenhet är inte nödvändigt. Att kontrollera inventariet är en av de första uppgifterna på morgonen, och det mesta av arbetspasset innebär att fylla på hyllor och ställa ut butikens produkter. Dessa uppgifter är väsentliga i en livsmedelsbutik och kräver precision, en snabb arbetsattityd och beredskap för kundservice.

De bästa kvalifikationerna för framgång i denna roll är:

  • Att vara en morgonmänniska
  • Ett intresse för detaljhandeln
  • Bra teamwork och kommunikationsförmåga
  • Färdigheter i finska, svenska och/eller engelska

Vi hoppas att du kan börja jobba så snart som möjligt!

Vi erbjuder en lön enligt kollektivavtal och möjligheten att arbeta flexibelt, anpassat efter ditt schema. Om du är en entusiastisk morgonvarupåfyllare, skicka in din ansökan snart! Vi beaktar endast ansökningar som skickats in via systemet.

Barona skapar karriärmöjligheter inom kundservice och försäljning i Finland eller internationellt. Vi erbjuder varierande uppgifter för både nybörjare och erfarna yrkesverksamma. Med vår hjälp kan anställda utveckla sina karriärer i den riktning de väljer. Vi hanterar anställningsförhållandena med kvalitet och tar hand om våra skickliga yrkesverksamma. Vårt arbete är flexibelt vid sidan av livet. Baronapersonalen är känd för sin lösningsorienterade och orubbliga attityd samt en god laganda - välkommen till vårt team!

Barona hjälper dig att bygga en arbetslivssituation som passar dig. Vi stöder dig i alla skeden av din karriär, i Finland och internationellt.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa