Vastaanoton vuoropäällikkö Marski By Scandic

Vastaanoton vuoropäällikkö Marski By Scandic

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Suomen Signature -hotelli Marski By Scandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Nyt täydennämme tiimiämme vastaanoton vuoropäällikön roolilla. Oletko SINÄ tuleva kollegamme ja osa esihenkilötiimiämme?

Mitä voit odottaa meiltä?

• Tarjoamme työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaetuja. Sinä, perheesi sekä ystäväsi saatte alennuksia ruokaillessanne ja yöpyessänne hotelleissamme. Lisäksi saat lukuisia etuja ja alennuksia kumppaneiltamme.

• Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä haluamaasi suuntaan, oli se sitten mikä tahansa. Käytössäsi ovat Scandicin laajat koulutusmahdollisuudet Scandic Business schoolissa. Lisäksi Scandicilla sinulla on loistavat etenemismahdollisuudet niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

• Meillä voit olla oma itsesi. Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta. Siten takaamme myös vieraille aidosti henkilökohtaisen kokemuksen.

• Meillä pääset mukaan luomaan vastuullisia hotellielämyksiä. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita, kemikaalittomia puhdistusaineita ja omaa hanavettä.

Mitä odotamme sinulta?

Esimiehiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta sekä toimia esimerkkinä ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Esimerkilläsi ohjaat osastoa tavoitteiden saavuttamiseen ja edistät aktiivista myynnillistä asiakaspalvelua.

Työssäsi olet lähellä tiimiäsi, sinulta löytyy osaamista, intoa ja intohimoa johtaa vastaanoton arkea. Perehdytät ja opastat myös uusia tiimiläisiä sekä harjoittelijoita ja olet luomassa upeita asiakaskokemuksia yhdessä tiimin rinnalla.

Työvuorossasi tärkeässä roolissa on vieraiden ja henkilökunnan turvallisuudesta vastaaminen. Lisäksi ylläpidät positiivista ja tehokasta ilmapiiriä, varmistat hotellin eri osastojen välisen yhteistyön toiminnasta sekä hallinnollisista tehtävistä yhdessä kollegoidesi kanssa. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi. Odotamme sinulla olevan jo kokemusta hotellin vastaanotossa työskentelystä.

Tätä työtä ei tarvitse tehdä yksin! Arjessasi mukana on ihana vastaanoton tiimi, josta löytyy jo vuoropäällikkö -kollegoita, hotellipäällikkö sekä hotellinjohtaja.

Vieraamme valitsivat Marskin Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi World Luxury Hotel Awardsissa 2020 ja 2021. Meillä Marskissa vallitsee Finnfulness – moderni asenne, joka avaa asiakkaille ovet Helsinkiin, sellaisena kuin me sen näemme ja koemme.

Toimintaamme ohjaavat Scandicin arvot:

• Be Caring - HUOLEHDIMME HUOMISESTA

• Be You - OLET YSTÄVIEN PARISSA

• Be a Pro -MEILLÄ VOIT KEHITTYÄ TYÖSSÄSI

• Be Bold - SINÄ VOIT VAIKUTTAA

Oletko SINÄ tiimimme tuleva vahvistus? Laita hakemus, kerro itsestäsi tai soita. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 112,5h/ 3vko. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Haastatteluita tehdään jo hakuajan puitteissa ja paikat täytämme sen oikean osuessa kohdalle.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään suoraan Scandic Hotels Oy:lle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ira Hämäläinen
Ira Hämäläinen
Olen lomalla 6.7.-22 asti, jonka jälkeen hakemuksia aletaan käsitellä. Lomani aikana lisätietoja hakuun liittyen antaa melina.siimeslahti@barona.fi +358444602062ira.hamalainen@barona.fi
Marski By Scandic
Marski By Scandic

”Helsingin parhaalla paikalla ja Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic" Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat.