Vastaanoton vuoropäällikkö  Scandic Grand Centraliin

Vastaanoton vuoropäällikkö Scandic Grand Centraliin

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE Vastaanoton vuoropäällikkö, sinä joka viihdyt tapahtumien keskipisteessä. Pitkän matkan jälkeen vain harvoja asioita arvostaa yhtä paljon kuin ystävällisiä kasvoja, jotka toivottavat lämpimästi tervetulleeksi. Scandic Grand Central Helsinki -hotellin vastaanotossa tapahtuu näin joka päivä. Vastaanotto on hotellin keskus, joten olet aina tapahtumien keskipisteessä. Emme aina tiedä, millaisia haasteita kohtaamme päivän aikana, mutta ratkaisemme ne yhteistyössä eri osastojen kanssa - aina vieraidemme parasta ajatellen. Pettämättömien asiakaspalvelu- ja tiimityötaitojen lisäksi tehtävässä edellytetään vastaanottovirkailijan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä voit odottaa meiltä?

• Tarjoamme työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaetuja. Sinä, perheesi sekä ystäväsi saatte alennuksia ruokaillessanne ja yöpyessänne hotelleissamme. Lisäksi saat lukuisia etuja ja alennuksia kumppaneiltamme.

• Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme ja tiimin esihenkilönä työskentelyyn.

• Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä haluamaasi suuntaan, oli se sitten mikä tahansa. Käytössäsi ovat Scandicin laajat koulutusmahdollisuudet Scandic Business schoolissa. Lisäksi Scandicilla sinulla on loistavat etenemismahdollisuudet niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

• Meillä voit olla oma itsesi. Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta. Siten takaamme myös vieraille aidosti henkilökohtaisen kokemuksen.

• Meillä pääset mukaan luomaan vastuullisia hotellielämyksiä. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä.

Mitä odotamme sinulta?

Esimiehiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta sekä toimia esimerkkinä ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Esimerkilläsi ohjaat osastoa tavoitteiden saavuttamiseen ja edistät aktiivista myynnillistä asiakaspalvelua.

Työssäsi olet lähellä tiimiäsi, sinulta löytyy osaamista, intoa ja intohimoa johtaa vastaanoton arkea. Perehdytät ja opastat myös uusia tiimiläisiä sekä harjoittelijoita ja olet luomassa upeita asiakaskokemuksia yhdessä tiimin rinnalla.

Työvuorossasi tärkeässä roolissa on vieraiden ja henkilökunnan turvallisuudesta vastaaminen. Lisäksi ylläpidät positiivista ja tehokasta ilmapiiriä, varmistat hotellin eri osastojen välisen yhteistyön toiminnasta sekä hallinnollisista tehtävistä yhdessä kollegoidesi kanssa. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi. Odotamme sinulla olevan jo kokemusta hotellin vastaanotossa työskentelystä.

Tätä työtä ei tarvitse tehdä yksin! Arjessasi mukana on ihana vastaanoton tiimi, josta löytyy jo vuoropäällikkö -kollegoita, hotellipäällikkö sekä hotellinjohtaja.

Työsuhde on kokoaikainen 112,5h/3vko ja toistaiseksi voimassa oleva.

Scandic Grand Central sijaitsee Helsingin sydämessä, Rautatieaseman kupeessa, loistavien julkisten yhteyksien päässä.

Jos päivätyö ei ole juuri tähän elämäntilanteeseen sopiva, huomasithan, että etsimme myös vahvistusta yövuoroihin, jolloin työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis haluat olla osa Scandic Grand Central Helsingin timanttista tiimiä, laitathan hakemuksesi tulemaan pian!

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja työllistyt suoraan Scandic Hotels Oyn kirjoille.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Scandic Hotels Oy

Scandic Grand Central Helsinki - Kaupungin sykkivä sydän Scandic Grand Central Helsinki on täysin uniikki, loistelias hotelli-, ravintola- ja juhlakokonaisuus vuonna 1909 valmistuneessa Eliel Saarisen suunnittelemassa historiallisesti arvokkaassa jugendrakennuksessa, paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla. Scandic Grand Central Helsinki on kaupungin sykkivä sydän, aivan uudenlainen tapahtuma- ja kohtauspaikka tarjoten vanhanajan charmia ja klassisuutta raikastettuna modernilla twistillä ja yllätyksellisyydellä. Voit nauttia palan luksusta haluamallasi tavalla, kokea elämyksiä ja tunteita. Hotellissa ylellisyys, mystisyys ja ajaton eleganssi yhdistyvät kansainväliseen urbaaniin ilmapiiriin ja tämän päivän helsinkiläiseen rentouteen.