Vastaanottajaksi Vantaalle

Vastaanottajaksi Vantaalle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2022

Asiakkaamme Vantaan Viinikkalassa etsii nyt vastaanottajaa monipuolisiin tehtäviin. Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa!

Nyt olisi oiva tilaisuus päästä työskentelemään monikulttuurisessa ympäristössä mielenkiintoisen työnkuvan parissa. Vastaanottajana otat vastaan saapuvan tavaran, joka kyseisellä varastolla on pääasiassa erilaisia marjoja. Aikaisempi kokemus vastaanottajan työstä on iso etu, mutta vähintäänkin edellytämme hakijoilta aikaisempaa varastokokemusta.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Mistä sitten kahdeksan tunnin työpäivät koostuvat? Noin puolet työajasta tapahtuu tietokoneella, jonne tehdään erilaisia kirjauksia saapuneista tavaroista. Toinen puolisko päivästä meneekin sitten suorittavassa työssä. Tässä työssä pärjää henkilö, jolta löytyy niin fyysistä kuntoa kuin it-taitoja. Toki marjat ovat sesonkiluontoisia tuotteita, joten talvisin pääset oman työn ohella työskentelemään muissakin varaston eri toiminnoissa.

Mitä työ sitten tekijältä vaatii? Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää paineensietokykyä, tarkkuutta sekä yhteistyökykyä. Työtä tehdään hyvässä porukassa ja hyvällä hengellä maanantaista lauantaihin klo 6–18 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikka-alan koulutuksesta ja työkokemusvuosista riippuen 12,21–13,97 €/h. Vastaanottoa tehdään viileässä ympäristössä, joten tuntipalkkaan lisätään 7% olosuhdelisä.

Täytämme paikan heti kun sopiva tekijä löytyy, joten älä jää miettimään hakemuksen jättämistä. Hae paikkaa nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa