Vastaanottopäällikkö, Star Arctic Hotel

Vastaanottopäällikkö, Star Arctic Hotel

Sijainti
Inari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Yksityisomisteinen Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Etsimme pieneen idylliseen joukkoomme vastaanottopäällikköä johtamaan vastaanoton tiimiä ja luomaan yhdessä hyviä ja ainutlaatuisia asiakaskokemuksia asiakkaillemme.

Hotellin vastaanottopäällikkönä johdat ja kehität vastaanoton operatiivista toimintaa. Toimit vastaanoton tiimin esihenkilönä tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Pääset johtamaan asiakaspalvelua, hinnoittelua, kanavahallintaa, tarjouksia sekä laskutusta. Olet mukana myös hotellin operatiivisessa johtoryhmässä.

Ymmärrät tuloksen muodostumiseen vaikuttavat asiat. Sinulla on kaupallinen ajattelutapa ja näkemys. Olet intohimoinen asiakaspalvelun ammattilainen ja tähtäät jokaisella asiakaskohtaamisella odotuksia ylittävään palveluun.

Star Arctic Hotellissa pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön. Suomenkielen lisäksi englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu, ja muu kielitaito pelkkää plussaa.

Hotellissa on käytössä Opera Cloud ja ohjelmapalveluita varten Travius. Kohteen sijainti huomioiden toivomme hakijalla olevan ajo-oikeus sekä auto käytettävissä.

Toivomme että sinulla on:

  • aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan töistä, esihenkilökokemus ehdoton plussa.
  • rakkautta asiakaspalvelutyöhön kansainväliset asiakkaat ja vinhasti vaihtuvat tilanteet, kyllä kiitos!
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät huhtikuun puoleenväliin asti. Määräaikaisuuden päätyttyä mahdollisuus jatkoon.

Sopimuspalkkaus kokemus huomioiden ja olet mukana tulospalkkiojärjestelmässä. Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Susanna Pohjanen p. +358 50 5265 446, susanna.pohjanen@barona.fi tai Niklas Gagneur, p.+358 44 4602 183, niklas.gagneur@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Star Arctic Oy
Star Arctic Oy

Vuoden 2016 alussa saman intohimon jakaneet kaksi perhettä päättivät perustaa hotellin Kaunispään huipulle Saariselälle. Miksi? Syy on yksinkertainen – me olemme rakastuneita tähän arktiseen alueeseen. Suomen Lapin luonnon kauneus on niin puhdas ja voimakas, jonka huomaa, kun jylhä erämaa kylpee keskiyön auringon valossa tai revontulet tanssivat pimeällä yötaivaalla. Täällä asuminen on kuin olisi unessa, josta ei halua herätä. Sen vuoksi haluamme jakaa kanssanne rakkautemme Suomen Lappia kohtaan.

Tutustu yritykseen