Vastaanottovirkailija, Arctic Light Hotel ja Arctic City Hotel, Rovaniemi

Vastaanottovirkailija, Arctic Light Hotel ja Arctic City Hotel, Rovaniemi

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Haemme vastaanottovirkailijaa talvisesongin ajalle Arctic Light Hotelliin ja Arctic City Hotelliin Rovaniemelle. Tarjoamme Sinulle työpaikan ammattitaitoisessa vastaanottotiimissä yhdessä Suomen mukavimmista hotelleista.

Työ on määräaikainen joulukuun alusta maaliskuun loppuun täysillä tunneilla (112,5h/3vko). Työajat ajoittuvat klo 7-23 välille. Palkkaus vähintään MaRaVan työehtosopimuksen ja aiemman työkokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta vastaanottovirkailijan töistä
  • Reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa
  • Halua oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa
  • Arvostusta tasokasta palvelua ja laatua kohtaan

Mikäli kiinnostuit, hae mahdollisimman pian sillä täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

Pystymme käsittelemään ainoastaan järjestelmän kautta tehtyjä hakemuksia, joten lisää hakemus oheisesta linkistä. Soveltuville hakjoille lähetämme myös videokysymykset.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Arctic Light Hotel
Arctic Light Hotel

Follow the Light. Arctic Light Hotel on perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Vieraaksemme on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä. Hotellimme sijaitsee vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen uudessa hotellissamme, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Lapin jälleenrakentamisen ajan arkkitehtuuri ja ajanmukainen pohjoinen design. Hotellissa on 57 tilavaa, korkeatasoista ja hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, avara lounge sekä korkeatasoinen ravintola. Arctic Light Hotel tuo laadun, yksilöllisyyden ja vieraanvaraisuuden täysin uudelle tasolle Lapissa ja Napapiirillä. Huolehdimme vieraistamme aidolla lappilaisella vieraanvaraisuudella. Toivotamme Sinut tervetulleeksi meille!

Tutustu yritykseen