Vastaanottovirkailija, Hullu Poro, Levi

Vastaanottovirkailija, Hullu Poro, Levi

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
11.6.2023

Tunturi-Lapin upeissa maisemissa sijaitseva Hullu Poro Oy on yksityisessä omistuksessa oleva, Levillä toimiva matkailuyritys. Toiminta kattaa majoitus-, ravintola- ja hyvinvointipalveluita. Hullu Poron arvoja ovat lappilaisuus, innovatiivisuus, vastuullisuus ja elämyksellisyys. Haluatko olla osa Hullu Poro -perhettä ja työskennellä yhdessä Levin suosituimmista hotelleista? Ole osa tarinaamme ja hae mukaan!

Etsimme alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen vastaanottovirkailijaa, jolla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Vastaanottovirkailijana vastaat hotellin vastaanotosta ja annat vieraillemme parasta mahdollista asiakaspalvelua. Tehtäviisi kuuluu muun muassa hotellivieraiden vastaanottaminen ja heidän avustamisensa erilaisissa kysymyksissä ja tarpeissa.

Toivomme Sinulta:

  • Koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
  • Tuntemusta Hotellinx Cloud -järjestelmästä
  • Anniskelu- ja hygieniapassia
  • Valmiutta vähintään 2-vuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle:

  • Kansainvälisen työskentelyilmapiirin monipuolisessa työyhteisössä
  • Mahtavat henkilökuntaedut
  • Levin kattavat outdoor-elämykset
  • Maksullisen kimppamajoituksen
  • Palkkauksen sopimuksen mukaan kokemustasosi huomioiden tai vähintään työehtosopimuksen mukainen 13,34-14,38eur/h.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultit Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai Niklas Gagneur, niklas.gagneur@barona.fi, p. +358 44 460 2183.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hullu Poro Oy
Hullu Poro Oy

Hullu Poro Oy on vuonna 1988 liiketoimintansa aloittanut Kittilässä, Sirkan kylässä, Levin Matkailukeskuksessa sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys. Hotelli Hullu Porossa on 157 hotellihuonetta ja kokoustiloja 300 hengelle. Hullu Poroon kuuluu 17 erilaista ravintolaa, joissa kaikissa yhteensä 4500 asiakaspaikkaa. Lisäksi Hullu Poro tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita. Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä.

Tutustu yritykseen