Vastaanottovirkailija, Lapland Hotels Saaga, Ylläs

Vastaanottovirkailija, Lapland Hotels Saaga, Ylläs

Sijainti
Kolari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Etsimme reipasta vastaanottovirkailijaa Lapland Hotels Saagaan! Lapland Hotels Saaga sijaitsee Yllästunturin puurajassa, josta avautuvat upeat näköalat taivaan rantaan asti. Aivan hotellin vierestä tunturiin nousevat hiihtohissit sekä gondoli-hissi sekä monipuoliset ladut ja polut, jotka kutsuvat sukeltamaan metsän siimekseen tai tunturin raikkauteen.

Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea. Englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu suomen kielen lisäksi ja muu kielitaito pelkkää plussaa. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Vaikka kokemus alalta on iso plussa, sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä, kunhan asenne on kohdallaan ja olet nopea oppimaan!

Tarjolla on kokoaikaista 2-vuorotyötä tai yövuoroa 90h/3vk. Työn aloitus mahdollisimman pian ja työsuhde kestää aina huhtikuun loppuun saakka.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan töistä
  • Rakkautta asiakaspalvelutyöhön kansainväliset asiakkaat ja vinhasti vaihtuvat tilanteet
  • Halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • Joustavuutta, työkaveria ja työpistettä ei jätetä pulaan
  • Motivaatiota hurjaan kausityöhön
  • Opera-hotellijärjestelmän tuntemus katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja liikunnallisessa työympäristössä.
  • Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut mm. hissiliput, välinevuokraus, ravintolaedut ja majoitus Lapland Hotelsin kohteissa
  • ePassi -edun
  • Palkkaus vähintään TES:in mukaan

Majoittuminen on mahdollista asiakasyrityksen tarjoamassa majoituksessa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lapland Hotels Oy
Lapland Hotels Oy

Suomen suurimman yksityisen hotelliketjun Lapland Hotelsin 18 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suurten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sujuvaa majoitusta, keskeistä sijaintia kuin omaa rauhaa hakeville – retkeilyhuoneista luksusluokan sviitteihin ja lomahuoneistoihin. Tämän lisäksi Lapland Hotels tarjoaa kaikissa kohteissa erilaisia ja monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden sekä leppoisaa lomailua – juuri siinä suhteessa kuin sinä ja matkaseurueesi haluatte. Viisi omaa hiihtokeskustamme sijaitsevat Ylläksellä, Pallaksella, Oloksella, Ounasvaaralla (Rovaniemi) ja Luostolla. Lapland Hotelsin kokouspalvelut tuovat ainutlaatuisen vivahteen yritysten ja ryhmien tapaamisiin. Laadukkaat kokoustilat yhdistettynä ryhmäaktiviteetteihin tekevät yrityksestä täyden palvelun kohtaamispaikan.

Tutustu yritykseen