Vastaanottovirkailija , Wilderness Hotels & Safaris

Vastaanottovirkailija , Wilderness Hotels & Safaris

Sijainti
Inari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2023

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ kansainvälisessä ympäristössä? Haluatko työskennellä ympäristössä, jossa välitetään asiakkaasta ja panostetaan laatuun? Haemme Wilderness Hotels & Safaris- hotelleihin vastaanottovirkailijoita tulevalle talvikaudelle.

Wilderness Hotels & Safaris käsittää neljä hotellia: Nangu, Nellim, Muotka ja Inari. Työpaikkasi voi olla yhden näistä hotelleista vastaanotossa. Kaikki neljä hotellia tarjoavat kokonaisvaltaisia elämyksiä kansainvälisille asiakkaille.

Toivomme sinulta

  • iloista ja helposti lähestyttävää persoonallisuutta
  • aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä
  • asiakaspalveluhenkistä työotetta ja palvelualttiutta
  • joustavaa, iloista ja hymyilevää luonnetta
  • sujuvaa englannin kielentaitoa

Tarjolla on

  • monipuolinen vastaanottovirkailijan työ kansainvälisessä ja mukavassa ympäristössä
  • määräaikainen, kokoaikainen työsuhde talvisesongiksi pohjoisen luonnon äärellä

Haemme vastaanottovirkailijoita päivävuoroihin ja yövuoroihin. Työt alkavat ennen joulusesongin alkua, marraskuussa. Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen kestäen maaliskuun puoleen väliin tai loppuun saakka. Majoittuminen on mahdollista asiakasyrityksen järjestämässä yhteismajoituksessa.

Jos koet olevasi etsimämme reippaan asenteen omaava vastaanottovirkailija, jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta jätettyjä hakemuksia, joten hae heti "Hae paikkaa"-linkistä, lisää tietoja itsestäsi sekä CV ja otamme yhteyttä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Nellim Wilderness Hotels & Safaris Oy
Nellim Wilderness Hotels & Safaris Oy

TASOKASTA MAJOITUSTA JA PALVELUA POHJOIS-LAPISSA. NUKU HYVIN JA NAUTI LAPIN TUNNELMASTA, UPEISTA MAISEMISTA SEKÄ HYVÄSTÄ RUUASTA Majoituksen lisäksi tarjoamme erilaisia ulkoiluaktiviteetteja niin kesäisin kuin talvisinkin. Hotellimme sijaitsevat upeissa maisemissa alueen parhailla paikoilla. Tunturit, Inarijärvi ja UK-kansallispuisto kutsuvat sinut seikkailemaan. Luoksemme pääset helposti lentäen Ivalon lentoasemalle tai autolla. Kohteissamme voit majoittua hotellihuoneissa, kelomökeissä tai revontulikodissa. Tule nauttimaan Lapin tunnelmasta upeisiin kohteisiimme, joissa saat nauttia hiljaisuudesta ja luonnon kauneudesta. Halutessasi voit myös osallistua huikeisiin aktiviteetteihimme. Me haluamme, että asiakkaamme nauttivat lomastaan luonamme! Kun olet kerran nähnyt pohjoisen tähtitaivaan ja revontulet tai maisemat tunturin laelta, haluat kokea ne yhä uudelleen ja uudelleen.