Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.9.2023

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Etsimme nyt vastaanottovirkailijoita Rovaniemen alueelle eri asiakasyrityksillemme.

Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana päivänä viikossa tai pidempi pesti yhdessä hotellissa, meidän kauttamme löydät juuri sinulle sopivan työn!

Ketä haemme?

Työssäsi työskentelet hotellin vastaanotossa, huolehtien varausten ajantasaisuudesta ja vastaanotosta. Työ vaatii asiakaspalvelulähtöistä asennetta, ja valmiutta edistää hyvää palvelua myös kiireisen tilanteen tullen! Toivommekin sinulta positiivista asennetta ja osaavaa otetta työtä kohtaan. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä.

Saat vastaanottovirkailijan työhön kattavan perehdytyksen, joten aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Toivomme sinulta hyvää kielitaitoa, sillä palvelet työssäsi asiakkaita esimerkiksi suomeksi ja englanniksi. Palkkaus on Marava TES:in mukainen.

Jos koet olevasi juuri se oma-aloitteinen, ammattitaitoinen ja kiireenkin keskellä työskentelemään kykenevä vastaanottovirkailija, jota etsimme, täytäthän hakemuksen pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona rekrytointitiimi
Barona rekrytointitiimi