Vastapainotrukinkuljettaja Meiralle

Vastapainotrukinkuljettaja Meiralle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.1.2022

Meira on jo yli sadan vuoden ajan tuonut makua suomalaisten elämään. Toimintamme kolme peruspilaria ovat luotettavat tuotteet ja palvelut, hyvinvoivat ihmiset sekä yhteisestä ympäristöstämme huolehtiminen läpi arvoketjumme. Teemme työtä sisukkaasti, suurella sydämellä - ihmiseltä ihmiselle. Ja nyt kaipaamme vahvistusta joukkoomme.

Etsimme vastapainotrukinkuljettajaa Helsingin Vallilaan

Päiväsi alkaa tarttumalla reippaasti töihin. Ennen kuin huomaakaan kahvitauko kutsuu huumaavan tuoksuiseen paahdetun kahvin ääreen ja kilistämällä työtovereiden kanssa huomenet. Seuraavat, vähintäänkin yhtä tärkeät työtehtäväsi sisältävät mm. tavaran vastaanottoa ja purkua tyypillisesti vastapainotrukin puikoissa. Hektinen ja itsenäinen varastotyö saa sinut osoittamaan ahkeraa, oma-aloitteista työotetta. Myöhemmin, iltapäiväkahvin piristävän vaikutuksen jälkeen, jatkamme tuotannon kanssa yhteistyötä logistiikan tehokkaan toiminnan varmistamiseksi, jotta asiakkaamme saavat tilauksensa turvallisesti perille. Työajat sijoittuvat yleensä vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroihin klo 06–22 välillä. Töitä tehdään 40 tuntia viikossa maanantain ja sunnuntain välillä.

Mitä varastotyö Helsingin ytimessä tarjoaa?

Osa menestyksemme salaisuutta piilee siinä, että meillä Meiralla viihdytään pitkissä työsuhteissa; joskus jopa sukupolvelta toiselle. Jokaiselle löytyy se oma sopiva paikka juuri sellaisena kuin itse on, osana Meiraa. Kohtelemme toisiamme ammattiylpeyttä arvostaen ja kannustamme kasvamaan Meiran sisällä. Meiralla emme pelkää haastaa tavanomaista: jos löytyy parannettavaa - parannetaan!

Toivomme, että sinulla olisi:

  • Aiempaa kokemusta varasto- tai tuotantoympäristöstä
  • Aiempaa kokemusta vastapainotrukin puikoissa
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Valmius työskennellä joustavasti aamu- ja iltavuoroissa niin arkisin, kuin viikonloppuisin
  • Valmius aloittaa nopealla aikataululla

Haluatko osaksi Vallilan perhettämme? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Logistiikka Oy:n kanssa. Täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löytyessä, joten älä aikaile hakemuksen jättämisessä. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Lehmus, samuli.lehmus@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meira Oy
Meira Oy

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvinaromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 84,8 milj. euroa, ja työllistimme 188 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.