Vastuumyyjä, Pieni lelukauppa, Helsinki

Vastuumyyjä, Pieni lelukauppa, Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Onko unelmasi työskennellä lelukaupassa? Haluatko sopivassa suhteessa vastuuta ja hauskuutta? Tervetuloa töihin Pieneen Lelukauppaan!

Tilulilulei, kohta se on auki! Avaamme Pienen Lelukaupan uuden myymälän Helsingin Stockmannille maaliskuussa. Nyt meillä onkin uuteen myymälään haussa VASTUUMYYJÄ.

Mitä Pieni Lelukauppa tarjoaa?

Pienen Lelukaupan myymälä on takuuvarmasti ainutlaatuinen elämys jo itsessään! Myymälämme ovat näyttäviä, persoonallisia ja iloista mieltä pullollaan. Hyllymme notkuvat upeasta tuotevalikoimasta ja lisäksi järjestämme paljon tapahtumia. Meille elämys on arkipäivää!

Pienen Lelukaupassa on ainutlaatuinen tunnelma, jonka luo tietysti henkilökunta. Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua ja odotamme henkilökunnalta aktiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Vastuumyyjänä työskentelet aktiivisesti myymäläpäällikön oikeana kätenä. Inspiroit tiimiäsi ja olet heille tarvittaessa tukena ja läsnä.

Ketä etsimme?

Haemme Stockmannille maaliskuussa avattavaan myymäläämme vastuumyyjää. Vastuumyyjä ottaa ohjat käsiinsä tarvittaessa myymälästä, sen monipuolisesta arjesta sekä henkilökunnasta. Merkittävän osan työajasta käytät asiakkaiden kohtaamiseen ja palvelet heitä ammattimaisella otteella. Tunnistat ja osaat toimia myymälän päivittäisissä rutiinitehtävissä tehokkaasti, ja teet asiakaspalvelua intohimolla ja suurella sydämellä. Työhösi kuuluu myös somesisällön tuottamista sekä muiden myyjien kehittämistä ja ohjaamista. Toimit myymäläpäällikön sijaisena hänen ollessaan poissa myymälästä. Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen.

Unelmatyöntekijämme olisi:

• Kokenut asiakaspalvelun ammattilainen

• Vastuumyyjän tehtävistä kokemusta omaava (esim. työvuorosuunnittelu)

• Proaktiivinen, vastuullinen ja vastuuta ottava

• Rohkea heittäytyjä (myymälässä tehdään mm. kuulutuksia ja TikTok-videoita)

• Stressinsietokykyinen

• Hyvät tietotekniset taidot omaava

Jos lelukaupan hulina houkuttelee, niin laita hakemusta tulille vähintäänkin yhtä nopeasti kuin pystyt sanomaan tilulilulei!

Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2023. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa