Viimeistelijöitä Alteamsille

Viimeistelijöitä Alteamsille

Sijainti
Laihia, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Etsimme Alteamsille Laihialle viimeistelytyöntekijöitä.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa jäysteenpoistoa, laadunvalvontaa sekä myös muita yleisiä metallialan työtehtäviä. Toivomme että sinulla on aiempaa teollisen alan työkokemusta tai harrasttuneisuutta alalle. Aiempi työkokemus alalta on vahvuus, mutta työ sopii hyvin myös nuorille ja vähemmän alan työkokemusta omaaville tekijöille. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja aito halu kehittää itseäsi työntekijänä.

Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen, ahkera ja joustava. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan sekä innostavan ja kannustavan työporukan.

Rekrytointia hoitaa Barona ja lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 arkisin klo 8-16.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Alteams Finland Oy
Alteams Finland Oy

Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä noin 1700 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 150. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla ja Lopella. Alteams Oy on osa Kuusakoski Groupia.

Tutustu yritykseen