Vuoropäällikkö Hangon Makaronitehtaalle ja Classic Pizzalle Ainoaan

Vuoropäällikkö Hangon Makaronitehtaalle ja Classic Pizzalle Ainoaan

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Hangon Makaronitehdas ja naapurissa sijaitseva Classic Pizza etsivät tiimiinsä vuoropäällikköä Espooseen, kauppakeskus Ainoaan.

Etsimme joukkomme innostunutta ja energistä ravintolapäällikön oikeaa kättä. Voit olla jo esihenkilötehtävissä kokenut tai salipuolen ammattilainen ja valmis oppimaan uutta. Odotamme kuitenkin, että olet jo kerryttänyt kokemusta ravintola-alalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Omaat kokemusta juoma- ja ruokatarjoilusta ja työpäivien ja -tehtävien organisointi sujuu luontevasti. Työssäsi vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta sekä hallinnollisista tehtävistä ja miehityssuunnitelmista ravintolapäällikön tukena.

Esihenkilötehtäviin ja konsepteihin perehdytämme sinut.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, jonka palkkaus on kilpailukykyinen ja saat käyttöösi Restelin monipuoliset työsuhde-edut. Työpäivät sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin n. 10-21 välille.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja työllistyt suoraan Jonathan Ravintolat Oy:lle, joka on osa Resteliä.

Hangon Makaronitehdas ja Classic Pizza on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa