Vuoropäällikkö Hangon Makaronitehtaalle Vantaalle

Vuoropäällikkö Hangon Makaronitehtaalle Vantaalle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
8.8.2022

Hangon Makaronitehdas -Suomen paras tuorepasta ravintola, etsii vuoropäällikköä Vantaalle.

Etsimme joukkomme innostunutta ja energistä ravintolapäällikön oikeaa kättä. Voit olla jo esihenkilötehtävissä kokenut tai salipuolen ammattilainen ja valmis oppimaan uutta. Odotamme kuitenkin, että olet jo kerryttänyt kokemusta ravintola-alalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Omaat kokemusta juoma- ja ruokatarjoilusta ja työpäivien ja -tehtävien organisointi sujuu luontevasti. Esihenkilötehtäviin perehdytämme sinut.

**Vastuualueesi: **

Työssäsi vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta sekä hallinnollisista tehtävistä ja miehityssuunnitelmista ravintolapäällikön tukena.

Työpäivät sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin n. 10-21 välille.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, jonka palkkaus on kilpailukykyinen ja saat käyttöösi Restelin monipuoliset työsuhde-edut.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja työllistyt suoraan Jonathan Ravintolat Oy:lle, joka on osa Resteliä.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus tai soita, niin jutellaan lisää olisiko tässä urasi seuraava koti.

Hangon Makaronitehdas on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ira Hämäläinen
Ira Hämäläinen