Vuoropäällikkö Hemingway's Jyväskylä

Vuoropäällikkö Hemingway's Jyväskylä

Sijainti
Jyväskylä, Jämsä, Äänekoski, Muurame
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.7.2022

Oletko iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Hemingway's Jyväskylän uusi VUOROPÄÄLLIKKÖ

Hemingway's vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen. Osallistut myös tilaus- ja taustatoimintoihin yhdessä ravintolapäällikön kanssa, ja toimit hänen sijaisenaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä Bonuksena tulevat Restelin erinomaiset henkilöstöedut.

  • Työsuhde on vakituinen ja sopimustunnit toiveesi mukaan joko 90h/3vko tai kokoaikainen 112,5h/3vko, aloitus sopimuksen mukaan.
  • Työ on ilta- ja yöpainotteista klo 13-04 välillä.

Arvostamme vankkaa ammatillista osaamista baari- ja ravintolatyönskentelystä ja, että olet iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti. Palkkaus katsotaan vastaamaan osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hemingway’s on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Hemingway’s Bar & Cafe tarjoaa kaupunkilaisten parhaat pysähdyspaikat niin nopeaan piipahdukseen kuin pidempäänkin viihtymiseen – aina arjen hengähdystauoista viikonlopun juhlaan. Leppoisa ilmapiiri, laadukas palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi. Voit istahtaa lasilliselle rentoon olohuoneeseemme, pistäytyä työskentelemään kahvikupposen kera tai kokoontua ystävien kanssa pelien ja purtavan äärelle.