Vuoropäällikkö, Hesburger, S-market Tippavaara, Hämeenkyrö

Vuoropäällikkö, Hesburger, S-market Tippavaara, Hämeenkyrö

Sijainti
Hämeenkyrö, Ylöjärvi, Ikaalinen
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Hämeenkyröön kesäkuussa 2023 avattava Tippavaaran liikepaikka on ainutlaatuinen, kattava ja täysin uusi palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu vastaamaan paikallisen asiakaskunnan ja ohikulkijoiden tarpeita. Luvassa on suuri S-market, jonka palvelutarjontaa täydentää sen yhteydessä toimiva Hesburger sekä ravintolasali ja kesäterassi, joilla asiakkaamme voivat nauttia niin Hesburgerin, Arnold’sin kuin S-marketinkin tuotteista. Tulisitko meille töihin Hämeenkyrön ikiomaan ja täysin uuteen drive-in Hesburgeriin?

Rakennamme parhaillamme Tippavaaran tiimiä ja haemme nyt S-market Tippavaaran kahta Hesburgerin vuoropäällikköä (90-112,5 h/3 vkoa) vakituisiin työsuhteisiin.

Hesburgerin työ sopii sinulle, joka nautit asiakaspalvelusta ja motivoidut myyntiin liittyvistä tavoitteista. Olet mukana varmistamassa, että kokonaisuus toimii ja, että asiakaspalvelu sekä myynti pysyvät hyvällä tasolla kaikkina aukioloaikoina. Toivomme, että nautit vilkkaasta ympäristöstä ja sinulla on aitoa halua tuottaa ensiluokkaista palvelua sekä maistuvia tuotteita. Tehtävässä tukenasi on osaava tiimi.

Sinulla voi olla jo kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta tärkein on aito halu tehdä asiakaspalvelua ja johtaa tiimiä kohti yhdessä määriteltyjä tavoitteita. Tarjoamme tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Meidät on palkittu vuodesta 2016 alkaen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Palkkaus tehtävissä on MaRan työehtosopimuksen mukainen. Vuoropäällikön tehtävässä MaRa esimiehet palkkaryhmä 3.

Kuulisimme sinusta mielellämme pian, joten täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Laitathan hakemuksen linkin kautta.+358503402019
Pirkanmaan Osuuskauppa
Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 213 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.