Vuoropäällikkö kerroshoitoon, Sokos Hotelliin Vaasaan

Vuoropäällikkö kerroshoitoon, Sokos Hotelliin Vaasaan

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Haemme Sokos Hotellin kerroshoidon tiimiin vahvistusta vuoropäällikön muodossa. Oletko oma-aloitteinen, positiivisella asenteella varustettu tehopakkaus, jolta löytyy taitoa tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen? Jatka lukemista, sillä voit olla etsimämme henkilö.

Vuoropäällikkönä työskentelet kerroshoidon tiimin esihenkilönä ja tärkein tehtäväsi on varmistaa työn arjen ja vuorojen sujuvuus. Olethan valmis johtamaan tiimiä omalla esimerkillä toimien hyvällä asenteella, ripeästi ja joustavasti – tässä tiimissä myös vuoropäällikkö toimii suorittavassa työssä. Asenteen lisäksi vuoropäällikön työssä vaaditaan ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua tukea muiden työntekijöiden oppimista ja työssä suoriutumista.

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa työkokemusta vastuu- tai esihenkilötehtävistä sekä siivous- ja hotellimaailman tuntemusta. Pystythän kommunikoimaan työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen sekä mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi osana ammattitaitoista kasvavaa tiimiä. Tunnit ovat joustavasti sovittavissa elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työpisteesi sijaitsee Osuuskauppa KPO:n Sokos Hotel Vaakunassa sekä torin toisella puolella sijaitsevassa uudessa Hovioikeudenpuistikon hotellissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden vaihteessa.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työsopimus solmitaan aluksi Baronan ja työntekijän välille. Työstään hyvin suoriutuvalla työntekijällä on myöhemmässä vaiheessa mahdollisuus siirtyä talon kirjoille. Palkkaus tehtävässä on vähintään matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa