Vuoropäällikkö, Messukeskus

Vuoropäällikkö, Messukeskus

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
17.8.2022

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä lähes 4600 asiakaspaikkaa. Ravintoloiden monipuolinen toiminta koostuu mm kahviloista, teemaravintoloista, baareista ja hotelliaamiaisista sekä kokouslounaista ja -kahvituksista, a la carte-toiminnasta sekä erilaisista cocktail- ja asiakastilaisuuksista sekä parhaimmillaan tuhansien vieraiden banquet-illallisista.

Haemme nyt salin VUOROPÄÄLLIKÖITÄ Messukeskukseen eri osastoille!

Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön apuna ja vastaat osaltasi päivittäisestä toiminnasta ja työskentelet arjen askareissa yhdessä ravintolan muun tiimin kanssa johtaen esimerkilläsi. Monipuolinen taustasi ravintola-alalta antaa sinulle hyvät eväät päivittäisen työn organisoinnissa ja asiakkaiden kanssa toimimisessa. Ideoit ja toteutat myyntiä ja markkinointia yhdessä muun tiimin kanssa.

Kerrothan hakemuksessasi mikä seuraavista osastoista vastaa parhaiten sinun ammattitaitoasi:

Ravintola Plattan kokonaisuudessa toimii aamiais- ja lounastarjoilun lisäksi ilta-ac sekä Open Lobby- baari. Tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on kokemusta a la cartesta sekä baarityöskentelystä, viiniosaaminen ja aiempi kokemus hovimestarina toimimisesta on eduksesi. Toimit tarjoilijoiden vuoroesimiehenä ja vastaat myös juoma- ja tavaratilausten tekemisestä.

Messuravintoloiden vuoropäällikkönä vastaat hallien kahviloiden ja ravintoloiden toiminnasta messujen ja tapahtumien aukiolojen aikana, mutta työhösi kuuluu myös toimintojen suunnittelua. Tässä tehtävässä kokemusta erityisesti kahvilapuolelta arvostetaan. Osallistut myös työvuorosuunnitteluun ja vastaat juoma- ja tavaratilausten tekemisestä

Kokous-ja juhlapalveluiden puolella kaikenlainen kokemus tapahtumista, tilaustoiminnoista ja kokouksista katsotaan eduksi. Vastaat omassa vuorossasi tapahtumien toteutuksesta ja henkilöstöstä. Työajat tässä tehtävässä vaihtelevat tapahtumien mukaan mutta työ painottuu pääasiassa arkipäiville.

Kaikissa edellä mainituissa tehtävissä työskennellään tarvittaessa myös muilla osastoilla.

Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta kuvatunlaisesta työstä jonka lisäksi sinulla voi olla soveltuvaa koulutustaustaa. Sinulta tulee löytyä anniskelu- sekä hygieniapassi. Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia, muu kielitaito on erinomainen lisä!

Messukeskus on savuton työyhteisö.

Tarjoamme: mahtavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset ammattitaitoisen tiimin jäsenenä itsekin kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Palkkaus neuvotellaan yksilökohtaisesti ja kilpailukykyisesti huomioiden tehtävään valitun henkilön aiempi työkokemus.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työaika vaihtelee kello 6:00 - 00:00 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin. Työt alkavat 15.8 tai sopimuksen mukaan.

Jos tunnistat itsesi yhden tai useamman osaston esihenkilön kuvauksista, ethän epäröi laittaa hakulinkin kautta lisätietoja itsestäsi!

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Compass Group Messukeskus / Messuravintolat
Compass Group Messukeskus / Messuravintolat

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi